Re: Změna OS z winXP na win7 na eee1005HA
Nazdar,
tak prispeju k memu poznatku co se tyce prechodu z XP na WIN7.
Delal jsem to u 1000H a samozrejme si nabeh (nechodili mi nejaky veci pod win 7, hlavne hotkey), ale uz vim jak na to, proto popisu jednudochou cestu:
!! Dulezite !! je jeste pod XP flashnout BIOS na verzi 2204, najdete ho na strankach asus.com
Pozor !!! ta utilitka od asusu, co je nainstalovana ho z nejakeho duvodu nenajde, najde jen predchozi verzi, takze je treba bios stahnout rucne a pak pres tu uilitu dat flashnout ze souboru a vybrat tento.
Pokud se tento krok neudela, nefungujou pod win7 superhybrid engine a hotkey a pod win7 se mi nepodarilo rozjet tu utilitku na flash biosu, takze zacarovany kruh...
...Ja to samozrejme neudelal a vyresil jsem to tak, ze jsem obnovil XP ze skryte partisny (vypnout v biosu quiet boot a pri startu dat F9, asi 10minut a je obnoveno, disk D: to zachova) a BIOS flashnul a pak zase instalil WIN7.
Win 7 jsou nainstalit i bez flesky a externi jednotky, staci mit image win 7 nekde na disku (treba D:) a pod XP v daemon toolu spustit instalaci

) - mam vyzkouseno.
Snad Vam to usetri trapeni, ja s tim zabil mnoga casu.
Jinak win7 jedou skvele i s 1GB pameti, pri zapnutych efektech naplno, docela jsem cumel...disk sice chroupe vic nez u XP, ale je to svizny.