Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows Vista :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 26.6.2017, 12:36



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 Windows Vista 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Windows Vista
Zajímalo by mě, jestli jste někdo natlačil do EEE Visty? Na youtube jsem to viděl.

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


úte 07.10.2008, 12:09
Profil ICQ

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows Vista
Ale jo, jde to, kolega očesal visty a nainstaloval je na 901. Po pravdě, jelo to, ale přišerně pomalu. Všechno s velmi dlouho prodlevou, celkově mi to přislo dost na nic. Zůstávám u svých vyladěných, očesaných XP profi a na druhém disku linux distribuci BackTrack3CZ

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 07.10.2008, 14:36
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
No dneska jsem se stal majitelem eee PC 1000H white :) mám tam XP Home SP3, na větším notebooku mám Visty Business a jsem naprosto spokojený, tak bych je chtěl dát do malýho prcka, ale nevím co máš na mysly tím očesat? :)

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


úte 07.10.2008, 19:43
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Windows Vista
http://vlite.net/


úte 07.10.2008, 20:17
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Kdesi jsem tady psal, že jsem přidal disk do 901 a instaloval Visty. Tvrzení, že to jede pomalu jsou nesmysl. Pomalejší je boot, pak všechno jede pružně a rychle. Navíc na 1000H je rychlejší pevný disk. Kdosi na netu to testoval a visty byly výkonově výš než xp. Skóre ve Vistách 2,7 - 2,8 podle nastavení. Jediný problém je ACPI - na začátku jsou dvě otravné hlášky. Jinak vřele doporučuji. A ještě jedna věc - bios jsem vrátil na 1001. S novějšími je po startu černá obrazovka. Toť vše.


pát 10.10.2008, 9:08
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
No tak stále víc mě to láká tam ty visty dát, mám je i na jiném PC a jsem s numa naprosto spokojenej. A instaloval jsi z flashky? a nějak ořezával? a jakou verzi jsi tam nacpal? a co ovladače např. grafika apod?

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


pát 10.10.2008, 9:17
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Instaloval jsem z externí mechaniky, zcela klasicky, bez ořezávání. Ultimate. Následně jsem vypnul řízení uživatelských účtů a defender. Nedávno jsem vypnul obnovení systému - klidně tam může zůstat, ale hrozně užírá místo na disku. Ovladače se většinou dají použít ty pro xp. Stahoval jsem nejnovější chipset a grafiku od Intelu. ACPI jsem musel použít to původní, neb jiné k dispozici vážně není. V různých fórech se o tom vedou velké diskuse, ale k ničemu se nedobrali. V provozu to ovšem nijak nevadí. Jen ty dvě kliknutí navíc při spuštění.


sob 11.10.2008, 0:06
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
No tak ještě uvidím, ale asi do toho půjdu, ale budu muset z flashky, tak snad se podaří.

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


sob 11.10.2008, 8:41
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Aby se to nepletlo, tak jsem právě dnes v noci vyřešil ty dvě otravné hlášky. Kdesi jsem nalezl upravený AsusACPISrv.exe, který nahradí stávající. Funkčnost (či nefunkčnost) některých kláves zůstává nezměněná, ale hlášky jsou fuč. Až najdu znovu ten link, tak ho sem pošlu.


sob 11.10.2008, 9:37
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Tak už jsem to našel. Zde link:
http://cid-404d8e13ba49569c.skydrive.li ... wsignin1.0

Archiv má heslo acpi. Je pro eee 1000 a funguje i na 901. Buď se musí v msconfig zastavit služba acpi (2x) a pak se dá smazat a nahradit. Já jsem původní soubor přejmenoval v Total Commanderu a následně jsem do složky (C:\Program Files\EeePC\ACPI) nahrál nový exe soubor. Podmínkou, aby všechno fungovalo je, že je nejprve původní xpéčkové acpi nainstalováno.


sob 11.10.2008, 10:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu