Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows Vista :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 25.6.2017, 15:59



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Windows Vista 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
Píše,že nastavil "aby bios bootoval z usb a že má problém s instalací přes usb". Nevím,jestli je z této věty jasné,že je to flashka.?.?
Instalace Visty probíhá naprosto normálně.Ale furt nevíme,co má kolega za notebook,z čeho instaluje,jestli je to originál medium,nebo co to je.Nebo jestli je to tedy ta flashka... myslím,že se zase snažíme zbytečně.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 03.5.2009, 17:26
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
Aha,tak možná z tohoto slovního spojení:

bootovacie usb som vytvoril


by se mohlo zdát,že jde o flash paměť.Tak to bude asi zle vytvorené to bootovacie usb.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 03.5.2009, 17:29
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: Windows Vista
Nainstaloval jsem přes externí mechaniku Vista Business 32bit, na 1GB RAM běží v pohodě, virtuální paměť mám vypnutou. Všechno šlape jak má, jenom mi pravidelně po připojení na net dojde místo na disku. Vždycky promáznu složku Windows/SoftwareDistribution/Download (instalační soubory aktualizací)... Sranda taky je, že i když ve Windows Update vyberu instalaci jen cca 5 aktualizací o objemu 120MB, tak mi dojde místo na disku i když mám předtím volné 1,5GB. Mám nainstalované Officy a pár dalších prográmků a zapnutou hibernaci (tu používám a často), nenapadá vás, co s tím? Nepomůže ani přesunout Dokumenty, zabírají minimum místa... Protože redukovat nějak instalačku přes vLite a znovu instalovat se mi zrovna 2x nechce...


čtv 18.6.2009, 18:07
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
Těžko říct,1,5 GB volného není moc.Zkus ještě úplně vypnout body obnovení.Možná,že Vista chce více místa na bod obnovení při updatu(i když ho samozřejmě tolik nepotřebuje).Ač to zní nelogicky.Nic jiného mě nenapadá.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 22.6.2009, 15:29
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu