Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows Vista :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 26.6.2017, 17:38



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Windows Vista 
Autor Zpráva

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Re: Windows Vista
Michal píše:
Celý link je zde, předtím se zkopíroval jen kus: http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/EeePC/ ... d_Lock.zip

Stránka již neexistuje, nemůžete to někdo nahrát? Děkuji

_________________
Eee PC 1000H


stř 04.2.2009, 14:06
Profil

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: Windows Vista
http://rapidshare.com/files/181422571/A ... Driver.zip

_________________
[EEE 701 4G WHITE]
RAM 2GB; SDHC 16GB;
powered by GENTOO LINUX;
kernel 2.6.27-gentoo-r8


stř 04.2.2009, 19:27
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
Teď jsem si pro své 900A stáhl nový ACPI driver,ve Vistě už nevyskakují ty dvě otravné hlášky po startu systému,vše funguje ,jak má.Kluci od ASUSu asi zapracovali.... :mrgreen:

Je to asi můj blbej dojem,ale po instalaci driveru se mi zdá systém celkově svižnější.Asi se mi to jen zdá,ale neee,je to tak.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 23.2.2009, 22:02
Profil

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Windows Vista
mě teda funguje vše naprosto v pohodě a řekl bych že je to i rychlejčí než XP akorát se mi nepodařilo nainstalovat kameru nemá někdo nějakou radu kde sehnat ovladače?


pon 30.3.2009, 7:40
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
Na tomto notebooku JE Vista rychlejší.Mám úplně stejný dojem.Co se driverů ke kameře týče,nesehnal jsem taky,ale ve Skype i v Live Messenger mi kamera funguje bezproblémově.Ve správci zařízení taky nemám žádný konflikt.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 30.3.2009, 15:41
Profil

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 10
Příspěvek Re: Windows Vista
rychlejší je určitě ....ve správci knflikt mám a ani ve skypu mi nejede zkusím ještě pohledat co se dá najít , na druhou stranu ji vůbec nepoužívám tak mě to zase tak neboli


pon 30.3.2009, 22:00
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
Hmmm,tak to je divné.Mě po čisté instalaci kamera naběhla.Zkus se podívat,jestli k tomuto modelu notebooku nabízí ASUS na stránkách driver ke kameře pro XPčka.A zkus ho.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 31.3.2009, 16:18
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Windows Vista
zdravim

mam problem s intstalaciou visty cez usb...bootovacie usb som vytvoril a bios nastavil aby bootoval z usb...ibaze po loading screene mi naskoci cierna obrazovka s kurzorom a dalej sa nic nedeje...poradte mi pls co mam robit :?:

dakujem


ned 03.5.2009, 11:40
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
A z čeho to instaluješ? Flashka,nebo DVD mechanika?

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 03.5.2009, 11:47
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Windows Vista
Podle dnešní mluvy "empétrojek" (v horším případě iPod [kua z toho šrotu fakt nemůžu *37* ]), tak pokud vim, tak USB (klíčenka [taky bych sral *30* ]) je flashka...

Takže k tématu... Co se stane pak? Visty sem instaloval asi zatim jen 3x a moc vodvázanej sem z toho nebyl... U XP "blikala čárečka" při zavádění GUI a spouštění NT exekutiv pod tim preDOSem a chvilku to na slabším stroji trvalo (10 - 20 sekund) a pak se vesele instalovalo... U Vist todle myslim neni, tam to bojuje samo bez obrazových výstupů a uživatel vidí až GUI. Tak nám popiš od začátku co se objevovalo...

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 03.5.2009, 13:20
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu