Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows Vista :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 24.11.2017, 13:04



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Windows Vista 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Windows Vista
Jenže vy píšete že vám vyskakují nějaké 2 hlášky a mě se nic takovýho neděje.


pát 17.10.2008, 22:25
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Pak je otázka, jestli je ACPI vůbec nainstalováno. To se pozná tak, že má člověk k dispozici ovládání např. aktivace-deaktivace kamery, bluetooth, wlan. Nebo že se objevuje při ovládání jasu na obrazovce okno s ukazatelem úrovně. Pokud toto nefunguje, není ACPI nainstalováno a pochopitelně se neobjevuje nic rušivého. Ne že by bez toho člověk nemohl fungovat, ale přece jen mi přijde lepší mít možnost zapnout nebo vypnout zařízení z prostředí windows a ne při restartu z biosu.


sob 18.10.2008, 7:55
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
to Michal: řešil jsi prosimtě nějak kameru, mě nejde, nemám ovladače a na asusu jsem je nenašel.

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


sob 18.10.2008, 9:57
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Kameru používám pouze ve Skype a tam jede. Ovladače jsou součástí Visty, jen chybí nějaký prográmek, který by ji zpřístupnil jinde. Zatím jsem nepotřeboval, až vyřeším, napíšu.


sob 18.10.2008, 19:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Windows Vista
Tak sem to vyřešil a už mi tam vyskakují i ty 2 otravné hlášky :)


sob 18.10.2008, 23:07
Profil ICQ

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Windows Vista
Mi osobně po nainstalování Ecap ve Vistě funguje i webová kamera.


ned 19.10.2008, 8:11
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Díky za tip s Ecap. Jak říkám - zatím jsem nepotřeboval.
to tiesto112 - na str.1 tohoto vlákna je odkaz a návod, jak se dvou hlášek zbavit.


ned 19.10.2008, 14:26
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Na anglickém fóru se objevil link na stažení oficiální verze, která řeší ACPI pro Vistu. http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/EeePC/. Je to v kombinaci s touchpadem, ten jsem nezkoušel, ACPI funguje v pohodě.


ned 16.11.2008, 18:03
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Celý link je zde, předtím se zkopíroval jen kus: http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/EeePC/ ... d_Lock.zip


ned 16.11.2008, 18:09
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows Vista
Vista Home Premium na eee 900A.Je tam v kuse jeden 16GB disk,takže problém s místem není.Fičí to jak blesk :-)

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 07.12.2008, 11:00
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu