Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows Vista :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 27.6.2017, 14:25



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Windows Vista 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Windows Vista
Zdravím, chystám se pořídit 1000H <80GB> a mám dotaz (:D):

Když si koupím verzi s XP Home, na spodní straně by měl být štítek s kódem - vezmou ho i Visty?

V nLite jsem viděl, že se dá oddělat z instalace zadávání lic. čísla a ve vLite jde prý úplně odstranit celý proces aktivace. Znamená to, že (pokud nevezmou číslo od XP) můžu na Vistách fungovat bez klíče?

Doma mám Visty na PC (originální samozřejmě) - můžu použít jejich lic. číslo? Někde jsem viděl, že se dá jedna licence provozovat až na 5 počítačích - je to pravda?

Díky za odpovědi a omlouvám se, že to není k tématu :-)


sob 11.10.2008, 12:31
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows Vista
Zeptám se tě úplně stejně blbě ... Jde použít číslo z Win98 na XP ? odpověď na tuto otázku je naprosto stejná jako na tvůj dotaz.

Ano, visty můžeš provozovat bez zadání lic. čísla, ale pouze 30 dní (pokud si tam nehodíš crack).

Stále platí, že 1klíč = 1PC souběžně.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


ned 12.10.2008, 18:29
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
Tak jsem úspěšně přeinstaloval XP na Visty a pro mě o 99% lepší. Akorád mám zatím problém, jelikož internet mi jde, ale stránky se mi nezobrazují, tak nevím jak nato. Nevíte někdo?

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


pon 13.10.2008, 14:58
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows Vista
Filhaus: co pouzivas za prohlizec? Jak si poznal, ze "internet ti jde"? Zkousel si pingat treba na jmeny seznam.cz? Treba se jedna pouze o spatne nastavene DNS. Nebo zkus jiny prohlizec - FF, IE, Opera.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 13.10.2008, 15:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
Díky za info, ale problém jsem už našel. Zakopanej pes byl v antiviráku, byl po nainstalování Vist nějakej poškozenej a blokovalmi to. Po odinstalování OK :) Jinak Vistíky šlapou super, řekl bych, že jsou rychlejší než XP kromě startu a konce. Mám jen 1GB RAMky a nestěžuju si, ba naopak.Nemám zaplé Aero. Jinak lepší grafické prostředí, lepší čitelnost. Místo na disku mě netrápí, mám 160ku :) :D Přeinstalování XP na Vista Business z USB trvala cca 2,5 hoďky a doinstalování ovladačů grafiky a audio. *44*

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


pon 13.10.2008, 18:07
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
Poraďte, jak nastavit systém (co povypínat), aby byl systém co nejrychlejší?

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


pon 13.10.2008, 20:43
Profil ICQ

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Windows Vista
No nejjednodušší je format C: a install winXP :D
visty na tomhle prckovi budou vždycky pomalý, mimoto 1gb ram je pro ně životní nutnost, 2gb jsou optimum.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


úte 14.10.2008, 8:24
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows Vista
No podle mě jsou svižnější než XP. Jsem spokojený, ale pokud by šlo odlehčit tak proč ne...

_________________
EEE PC 1000H White, 160 GB HDD, 1GB RAM, Windows Vista Business


úte 14.10.2008, 9:10
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: Windows Vista
Prosím pomoc!! Nainstaloval sem na 1000H Visty a když sem chtěl naistalovat ovladače tak mi to u většiny hlásí že nejsou určeny pro tenhle oper. systém. Jak to mám řešit? Nejde mi net a je to na nic :( Ale jinak musim říct že zatim sem s Vistama maximálně spokojenej :)


pát 17.10.2008, 17:04
Profil ICQ

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 30
Příspěvek Re: Windows Vista
Většina ovladačů se dá použít z DVD k Eee. Jinak doporučuju stáhnout chipset a grafiku na stránkách Intelu. O řešení problémů z ACPI jsem tu už psal - tzn. nainstalovat a následně nahradit soubor (viz můj předchozí příspěvek). Ve Vistách nakonec všechno jede, i Super hybrid engine. Jen se nedá ovládat hlasitost klávesama.


pát 17.10.2008, 22:13
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu