Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 7 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 17.6.2019, 20:57



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další
 Windows 7 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Windows 7
Ted jsem v práci ale doma už mám staženou x86, ted jsem to četl na CD-R že to je nějaký divoký takže upgrade asi nebude. Uvidím doma jak to dopadlo a pak dám vědět.
PS: jak se zapíná ten bluetooth na 1000H s W7?

_________________
Používám jen Windows 7.


úte 14.7.2009, 12:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: Windows 7
Už někdo zkoušel na posledním BIOSU co teď vyšel na 1000H instalovat finalní verzi win7? Na anglickém forú to někomu nejde tak ať vím jestli to mám zkoušet

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


pát 31.7.2009, 22:40
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Windows 7
Mno mám to tam a mimo bluetooth a to jenom proto, že se mi nechce instalovat ten ovladač co má 100 Mega mi to šlape pěkně. Používám i EeeCTL a jede to všechno v poho. Drivery jsem instaloval poslední co jsou na ASUS webu. Instalaci jsem proved přes flashku, když jsem si to na ní připravil v programu "A bootable USB" .

_________________
Asus Eee 1000H BLACK, 2GB RAM, 160GB HDD, 16GB SD CLASS 6, Windows 7 Ultimate (max. index výkonu 2,6)


úte 04.8.2009, 3:15
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: Windows 7
Tak mam Finalni W7 (7600), ale ovladace problem sehnat (www.intel.com mi u UPC nejede uz delsi dobu). Jinak me prekvapilo po instlaci uz tam byl i bluetooth nainstalovanej. Taky me stve ze precesor v CpuZ mi skace sam nahoru a dolu (co cca 5 sekund z 1600MHz skoci na 800MHz a zpet).

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


pon 10.8.2009, 19:22
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7
To,že ti skáče procesor je v pořádku.A znova všem opakuji.Nechte systém,ať si najde ovladače sám-ve správci zařízení.Už i Vista to umí s noblesou.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pon 10.8.2009, 20:04
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: Windows 7
Po aktivaci jsem narazil naproblem jak jsem restartovala pc tak mam ted v pravo dole napsane "Zkusebni kopie Sestaveni 7600" nevite jak stim pryc?

_________________
Asus Eee PC 1000H: Intel Atom N270 1.6GHz - 1GB RAM - 160GB HDD - Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family 224MB - Win XP SP3 + Win 7


pon 10.8.2009, 21:56
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Windows 7
Tjn ovladače si to fakt najde samo ale jeden na bluetooth a to ten poslední nenajde a nefunguje to pak korektně. Jinak jak se to nainstalovalo tak jsem akorát přidal utility od Asusu na kamerku a na zapínání všech periferií jako je právě kamera, wifi a bluetooth. Systém šlape v pohodě ale nechodí mi nějaký programy takže i když jsem docela nadšenej tak půjdu z5 do XP kde to šlape v poho všechno včetně internetu přes iPhone což na Win7 nejde. A s Win7 pokud máš zkušební kopii jako ji máme všichni tak hledej a určitě odpověd najdeš.

_________________
Asus Eee 1000H BLACK, 2GB RAM, 160GB HDD, 16GB SD CLASS 6, Windows 7 Ultimate (max. index výkonu 2,6)


pon 10.8.2009, 23:09
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 7
Na ten text nad hodinama pomaha program Watermark remove:
:arrow: http://deepxw.blogspot.com/2008/12/remo ... 81210.html

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


úte 11.8.2009, 8:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: Windows 7
petrulin1 píše:
Stáhni si ze stránek ASUSu poslední ACPI pro tento model.Já to nainstaloval ve Vistě a ty dvě hlášky už mi nevyskakují.


Co kdybys hodil link? Já nějak nejsem schopen najít na stránkách Asusu ACPI pro Vistu... díky za reakci.

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


stř 26.8.2009, 17:42
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Windows 7
ACPI pro VISTU samozřejmě nikde nenajdeš.Takže si stáhni ACPI pro XP a nainstaluj. :-)

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 26.8.2009, 17:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu