Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Windows 2000 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 26.6.2017, 12:39



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Windows 2000 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Windows 2000
Tak nevim ale i na 4GB verzi sveho eee se mi moc nechce provozovat Xp jelikoz i ve verzi nLite jsem se po aktualizaci dostal na hodnoty pres 3GB pokud nekdo ma verzi kde je to min i s plnou aktulizaci tak at se prosim zmini jdu skusit windows 2000 ten by mel bezet krasne a taky podporovat app jako XP *34*

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


ned 20.4.2008, 15:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Windows 2000
Nevim, jestli spravne chapu dotaz,
ale ja mam WinXP SP2+vsechny dostupne aktualizace (vcetne WMP11 a IE7) trosicku kuchnuty nlitem (ale opravdu jen minimalne - vse potrebne funguje bez omezeni a od full nikdo nerozeznate) a kompletni velikost je pod 900MB!!!

Takze mam 900MB WIN + 500MB moznost hybernace (podpora rezimu spanku) + NOD32 + WINRAR + GRAFICKY PROGRAM a to VSE V 2G verzi na SSD a jeste mi tam zustava tak 300 MB volneho


ned 20.4.2008, 20:15
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 2000
Damianus: zrejme to bude tim, ze si po nainstalovani zaplat neodstranil ty instalacni adresare, ktere jsou jiz k nicemu. Ja mam full XP a se vsim vsudy zabiraji sotva 2 giga.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 21.4.2008, 8:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Windows 2000
to je zajimave protoze mi to stejnou hodnotu haze i na normalnim notasu :( jake instalacni adresate??? jinak test hack wifi byl odlozen karta je atheros 5007 a zatim jsem nenasel alternativni ovladac pro windows tim padem musim pres tuxe a na toho se dostane po vyreseni windows *40* taze zatim jen operativne

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pon 21.4.2008, 10:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 2000
Cti tady a dale:
:arrow: viewtopic.php?p=562#p562

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 21.4.2008, 11:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Windows 2000
njn osekal jsem ale porad volne misto jen kolik 1Gb ale to je uz lepsi porad mi vrta hlavou ten windows 2000 mel by byt o hodne rychlejsi a spusti by se tam melo vse bouzel boot s USB mi nevysel a tak by to chtelo externi romku

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pon 21.4.2008, 12:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Windows 2000
Nedovedu si vcelku predstavit v cem by mel byt rychlejsi. Bootovani WinXP v eecku je rychlejsi nez na mym klasickym notebooku. A i provoz neni k zahozeni na to, ze ma jenom 512 MB RAM.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pon 21.4.2008, 13:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Uživatelský avatar

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 169
Bydliště: Ostrava
Příspěvek Re: Windows 2000
nevim no myslim si ze by to mohl frcet rychleji a taky zabrat mene pameti ale ted jsem zjistil ze mi nejde taktovat? zniceho nic proste ten program prestal fungovat vzdy me hodi na puvodni hodnotu :(

_________________
*35* ja si dám jen kafíčko


pon 21.4.2008, 14:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Windows 2000
Cau Damiane!

Vidim, ze porad bojujes... Ma nabidka pomoci stale plati...
1) muzu zapujcit USB DVD-RW a muzes nainstalovat WIN2000
2) muzu ti pomoci s instalaci WinXP tak, aby ti zustalo pres 2G volneho (podle meho osobniho nazoru je zbytecne davat W2k, kdyz XP behaji fakt hodne svizne)
3) pokud budes mit malo mista - v sekci bazar prodavam uplne novou 16GB SDHC trosku levneji nez v eshopech a klidne se muzeme domluvit i na osobnim predani...

Takze kdybys potreboval, klidne vypomuzu...


úte 22.4.2008, 15:31
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: BRNO
Příspěvek Re: Windows 2000
Pro "Hans"
Jsi tu první BOREC s parádní nabídkou.
Tak by to mělo být - ne jen jakési neuplné (chlubivé) informace.

Blahopřeji.

_________________
_________________
MiP


úte 22.4.2008, 16:43
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu