Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 vodafone a linux??? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 29.6.2017, 16:21



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 vodafone a linux??? 
Autor Zpráva

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 1
Příspěvek vodafone a linux???
čauky lidičky nemate nekdo zkusenosti s pripojenim internetu od vodafone??? nejak mi to nejde vubec rozchodit. vsechny rady a tipy vitam diky moc a preji hezky den :D


stř 29.10.2008, 0:41
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 01/2009
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: vodafone a linux???
Zkus to přes program Wine, kterej simuluje prostředí Windows, abys mohl instalovat do Linuxu Windowsácký programy.. ale nevim nevim, jestli tam ta aplikace od Vodafonu pomaže... spíš ne. Promiň.

_________________
Asus Eee 1000H, 2 GB RAM, 500 GB, Eeebuntu, WinXP, W7..


pon 05.1.2009, 1:45
Profil ICQ

Registrován: 12/2008
Příspěvky: 39
Příspěvek Re: vodafone a linux???
Virtualizace -> W. XP? Pokud máš Asus Eee 1000H, tak není problém. Pokud ne, tak jsi pravděpodobně nahraný s Linuxem


pon 05.1.2009, 20:01
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 11/2008
Příspěvky: 165
Příspěvek Re: vodafone a linux???
Nahraný s linuxem nejsi. Stačí googlit nebo se podívat třeba na http://wiki.ubuntu.cz/Hardware. Pokud nepomůže návod na Ubuntu (debian podobně jako Xandros), určitě budou odkazy na další stránky.
Kdo chce hledá, kdo hledá najde ;)

_________________
Alergie na blbce je svinstvo.
Asus EEE 4G + 8G SD + 2GB RAM + Ubuntu 8.04 (jádro 2.6.24-21-eeepc) + Gnome 2.22.3 + běžné aktualizace - STÁLE FUNKČNÍ ;-)


pon 12.1.2009, 10:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: vodafone a linux???
A v čem přesně je problém ? Stačí vytvořit telefoní připojení a jako číslo zadat *99#, uživatel ani heslo není vyžadováno. Vytočit a je připojeno


stř 14.10.2009, 13:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 74
Bydliště: Bratislava, Slovakia
Příspěvek Re: vodafone a linux???
tak tak, rovnako som pripajal mobilny internet od orange. Modem bol usb Huawei e220. Jednoducho som ho zapichol do usb, v sietových nastaveniach isiel do Mobil Broadband - Pridať a dalej už samo ponukalo operatorov a automaticky sa nastavilo.

_________________
EeePC 901 Ubuntu 10.04 Netbook Remix


ned 18.10.2009, 14:01
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu