Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: XP partition, jak zkopírovat na nový disk??? :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

XP partition, jak zkopírovat na nový disk???
https://forum.mujeee.cz/xp-partition-jak-zkopirovat-na-novy-disk-t967.html
Stránka 1 z 1

Autor:  Mad Chick [ pát 08.5.2009, 23:34 ]
Předmět příspěvku:  XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

S počítači mám opravdu dost zkušeností, ale občas prostě člověk neví :D Nikdy jsem nepotřeboval kopírovat skrytou partition a ani se po tom nepídil. Dokáže mi tu někdo poradit? Budu kupovat náhradu za toho 160GB 5400otáčkového lenocha od Seagate křestním jménem Momentus (asi WD3200BEKT) a nechce se mi cpát tam nelegální systém (i když by to bylo nejjednoduší). Řešil někdo z Vás stejný problém? Díky

Autor:  ggmaniack [ sob 09.5.2009, 15:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

Hmm, potrebujes zkopirovat system, nebo jenom neaky vazny data a programy?
Jestli jenom ty data, tak jednoduse si je dej na pam. kartu (nebo flashku) a koukni na spodek eeečka. Vedle spodniho krytu (nebo na nem) by mel bejt seriak k win xp. Pak uz jen sosni spravnou verzi z netu a strc tam tenhle seriak, melo by to fungovat (doufam).
Akorat neber mou radu za tu nejlepsi, sam si s tim nejsem moc jistej.
Radsi jeste pockej na radu nekoho jinyho. Nikdy nevis xD. *71*

Autor:  Mroj [ sob 09.5.2009, 15:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

Pokud Mad Chick potřebuje přenést i nainstalované programy včetně registrů atd., musí se skutečně trápit s tím, co popsal, ale pokud mu jde jen o legálnost Win, tak je to jednodušší, než si myslí...
To co napsal ggmaniak je ale naprostá blbost, protože to tak právě už legální neni. Proč se s tím ale trápit, když na instalačním DVD EEEčka je image widlí... :P Takže jen přes Ghosta hodit na novej disk a bude... *46*

Autor:  ggmaniack [ sob 09.5.2009, 16:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

Mroj, nesplet sis nicky?

Ps.: Nemusis hned kritizovat Mroj. Precet sis vsechno co jsem napsal?
ggmaniack píše:
Akorat neber mou radu za tu nejlepsi, sam si s tim nejsem moc jistej.

Autor:  krc1 [ sob 09.5.2009, 17:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

Ghostem to jde, taky Disk Copy, G Parted, Copy Wipe.......

Autor:  Mroj [ sob 09.5.2009, 18:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

Opraveno, nic se neděje, nekritizuju, radím... ;)

Autor:  Mad Chick [ sob 09.5.2009, 19:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

Mroj: Díky, tak to je pohodička, netušil jsem, že to u Asuse dávaj na to dívko :) Po dost zběsilých zkušenostech s windows u Acera už nevěřím ničemu :D Aby si to někdo nevyložil špatně s notebookem acer jsem velice spokojený, ale jejich systém obnovy windows je na zabití :D

Autor:  Mroj [ sob 09.5.2009, 19:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: XP partition, jak zkopírovat na nový disk???

Mad Chick píše:
Aby si to někdo nevyložil špatně s notebookem acer jsem velice spokojený, ale jejich systém obnovy windows je na zabití :D

LOL Acer... :twisted:

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/