Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: Maxinalni pripusna teplota :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

Maxinalni pripusna teplota
https://forum.mujeee.cz/maxinalni-pripusna-teplota-t945.html
Stránka 1 z 1

Autor:  express66 [ ned 19.4.2009, 13:59 ]
Předmět příspěvku:  Maxinalni pripusna teplota

nikde nemuzu najit jaka je maximalni pripustna teplota pro proceser Intel Atom N270
uvital bych i dalsi udaje

Autor:  Mroj [ ned 19.4.2009, 17:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Maxinalni pripusna teplota

Sice ti neporadím, ale určitě nejsi idiot, aby jsi nechal Íčko někde v zapařeném autě...
Co se týče ostatních "normálních" situací... Tam by ses o to teoreticky starat neměl, jelikož tydle výrobky by se (teoreticky) samy od sebe přehřát neměly... A jestli jo, tak je to na reklamaci...
A jestli taktuješ, tak tam bych se taky nebál, protože Atomy moc taktovat nejdou... *46*

Autor:  Mad Chick [ pát 08.5.2009, 23:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Maxinalni pripusna teplota

Zkuste nejnovější verzi CoreTemp ;)

Autor:  jmacku [ ned 31.5.2009, 7:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Maxinalni pripusna teplota

Teplota Tjmax 125 °C (257 °F) - tak me to ukazuje vypis z programu Everest

Autor:  Mroj [ ned 31.5.2009, 11:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Maxinalni pripusna teplota

Aj... Sakra to sou teploty... :o
Ani na desktopu, když se mi přepalovala grafika (než sem účinně zachladil) sem teda neměl nad 100! Rychle bych s tím něco bejt tebou dělal!
Některé součástky už nemusejí teploty nad 40 (HDD) a od 80 už je to všeobecně průser...

Autor:  MobyDick [ ned 31.5.2009, 14:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: Maxinalni pripusna teplota

Klídek mr.Loji on neříká kolik mu to ukazuje aktuální teplotu, ale kolik může být maximální teplota (dle informací z Everestu) :D

např. já mám aktuální teplotu 68stupňů a TJmax je 105stupňů.

Autor:  Mroj [ ned 31.5.2009, 14:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Maxinalni pripusna teplota

To se dá getnout přímo z HW nebo na to má Everest nějaký tabulky?

Autor:  bartfox [ ned 31.5.2009, 14:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Maxinalni pripusna teplota

Everest ukazuje teploty v záložce Počítač -> Senzory (nebo v liště u hodin)

Aktuálně mám CPU 47 (CPU dioda 58)
Otáčky ventilátoru 2600 RPM

B

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/