Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: Instalace VGA ve Windows 7 na eee 1001PX :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

Instalace VGA ve Windows 7 na eee 1001PX
https://forum.mujeee.cz/instalace-vga-ve-windows-7-na-eee-1001px-t1480.html
Stránka 1 z 1

Autor:  Mykci [ ned 24.10.2010, 15:35 ]
Předmět příspěvku:  Instalace VGA ve Windows 7 na eee 1001PX

dobrý den, dnes jsem dostal konečně odvahu a na mém dětském :o) eee 1001px jsem nainstaloval windows 7. Jenže jsem narazil na problém a tou jsou ovladače pro grafiku. Ze stránek Asusu jsem si stáhnul ale když kliknu na setup.exe vypíše mi to "Tento počítač nesplňuje minimální požadavky pro instalaci softwaru" Prosím, dá se nějak jinak nainstalovat grafika?
Děkuji předem, M.

Autor:  Mykci [ ned 24.10.2010, 16:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalace VGA ve Windows 7 na eee 1001PX

Už jsem na to přišel, stáhl jsem si ovladače přímo od intelu. Díky moc a omlouvám se za téma.

Autor:  S474N [ ned 24.10.2010, 17:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalace VGA ve Windows 7 na eee 1001PX

Nic se nedeje, naopak je dobre, ze si napsal i postup, jak si to vyresil.

Autor:  Mykci [ ned 24.10.2010, 17:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalace VGA ve Windows 7 na eee 1001PX

Děkuji, že jsem nedostal vynadáno...ono mě to napadlo až později...
Ale ted mam spíše problém s Klávesou "FN"+ovládání (jde mi jen vypnutí wifiny a uspání a to bez obrázků. Takže budu hledat :D
Vím, že je to v ACPI (i když vůbec nevím v co to je :D ) Vycházím z tohoto tématu
Kód:
http://forum.mujeee.cz/acpi-vs-vga-a-audio-nefunguji-klavesy-fn-ovladani-zvuku-t1232.html

a stáhnul jsem si toto:
Kód:
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC1000HD/Asus_ACPI_Driver.zip

Ale tak nějak zatím nic...

Autor:  Mykci [ ned 24.10.2010, 21:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalace VGA ve Windows 7 na eee 1001PX

Wolalá, podařilo se mi to :D :D
Pomocí googlu a překladače :D

Zkoušel jsem mnoho variant které jsem oběvil ale nakonec se mi to podařilo tímto způsobem:
1) Aktualizoval jsem Bios (nevím jestli to má vliv ale někde jsem se dočetl, že starší bios nepodporuje některé funkce Win 7, nevím...)
2)Stáhnul jsem si toto:
Pro eee pc 1001PX v ovladačích pro win 7 v křížku ATK (popis: KB Filter Utility for Win7 & Win XP.
3) Po rozbalení ve složce KBFilter-XP_Win7 je složka Win7, v této složce je ještě jena složka s názvem HotkeyService a odtuď jsem spustil instalaci.
4) Restartoval jsem počítač a světe div se ono mi to funguje :D

Mno, ale trvalo mi to asi čtyři hodiny ... než jsem na to přišel ...
Snad to někomu pomůže :D
A nezlobte se, prosím za toto téma co jsem tu založil ..
M.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/