Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne
https://forum.mujeee.cz/pri-instalaci-win7-se-1005-ha-vypne-t1357.html
Stránka 1 z 1

Autor:  lechonaut [ pon 12.4.2010, 9:56 ]
Předmět příspěvku:  pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

Zdravim. Chtel jsem preinstalovat Windows XP OEM na Win7 Ultimate.
Vytahnul jsem disk zformatoval ho a pak pripojil mechaniku. pres tohle
http://www.alza.cz/qcp-konvertor-redukce-usb2-d66597.htm
Vsechno slapalo super a z do doby kdyz se mela spustit instalace z disku. Pak vybehla obrazovka http://picasaweb.google.cz/lechonaut/EEE#5459156275776775826 Co s tim ? pomooooc :-)

Autor:  petrulin1 [ pon 12.4.2010, 16:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

Proč jsi kvůli formátování vytahoval disk?? Jak jsi ho a kde formátoval?Jakým souborovým systémem?
Předpokládám,že instalační medium W7 je originální medium.Ne nějaký bastl stažený z netu.

Autor:  lechonaut [ pon 12.4.2010, 16:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

Mel jsem tam virus. Nefungoval mi program A Bootable USB. Formatoval jsem ho na Win 7 na destktopu na NTFS. Bios mam BIOS 1301. Nevim jestli jsem spravne vytvoril oddil. Udelal jsem jen jeden.

Autor:  petrulin1 [ pon 12.4.2010, 16:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

Co je program "A bootable USB" ? Když přehodíš v BIOSu pořadí bootování- jako první externí mechaniku,tak žádný takový program nepotřebuješ.Počítač začne bootovat z externí mechaniky-je-li v ní instalační medium.O to se postará samotný BIOS.Moc tomu furt nerozumím.Instalačka ti nabídne,CO chceš udělat,tedy klidně zformátovat disk,odstarnit oddíl,atd.

Autor:  lechonaut [ pon 12.4.2010, 17:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

no jasne. vsechno probehlo a kdyz uz se poprve spousti Win 7 tak to vyhodi tu tabulku a vypne se :(

Autor:  petrulin1 [ pon 12.4.2010, 17:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

Je to ORIGINÁLNÍ instalační DVD Microsoft?

Autor:  lechonaut [ úte 13.4.2010, 10:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

ano je. chces poslat i cislo a prekopirovanej doklad o koupi ? nebo mi uz nekdo poradi ?

Autor:  petrulin1 [ úte 13.4.2010, 16:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: pri instalaci Win7 se 1005 Ha vypne

Ne,já nepotřebuji poslat Tvůj doklad o koupi.Já jen vím,že v současné době 90% lidí mastí na počítače "vytuněné" systémy stažené na torrentech,obohacené o spoustu parádních softů,kvůli kterým ten systém mnohdy nejde ani nainstalovat a strašně se tomu všichni diví.Omlouvám se,jestli jsem se tě dotknul.Nebyl to záměr.Tak snad někdo poradí.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/