Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: problém s w7 aneb co s tím?? :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

problém s w7 aneb co s tím??
https://forum.mujeee.cz/problem-s-w7-aneb-co-s-tim-t1290.html
Stránka 1 z 1

Autor:  Cactusius [ stř 03.2.2010, 12:42 ]
Předmět příspěvku:  problém s w7 aneb co s tím??

Mám takový zvláštní problém... vlastním eee 1201N s předinstalovanými win7. Spousta programů nebo her mi na tom odmítá chodit. Win aplikace k zprovoznění kompatibility moc nefunguje.. máte nějaké tipy co s tím?? Docela mě to irituje.

Autor:  S474N [ stř 03.2.2010, 13:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém s w7 aneb co s tím??

A jake programy napriklad?

Autor:  Cactusius [ stř 03.2.2010, 13:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém s w7 aneb co s tím??

Hlavně jde o hry..... například fallout 2...po nainstalování to má totálně rozhozené barvy. Další příklad:program MM0310.. takovej ten prográmek který ti ukazuje spotřebu ve wattech,frekvenci, teploty... taky jsem ho nerozjel...

Autor:  lespaulus [ stř 03.2.2010, 17:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém s w7 aneb co s tím??

Zdravím. Co se týče fallouta, tak toho zřejmě pod 7 nerozjedeš. Zkoušel jsem i jiné staré hry a měl jsem ten samý problém. Buď se vůbec nespustily, nebo se špatně zobrazovaly. Co se týče programu, jeho poslední verze je pro OS WinXP, takže nemusí být ve Win7 kompatibilní.

Autor:  rixard79 [ stř 03.2.2010, 21:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém s w7 aneb co s tím??

Stahni a nainstaluj WindowsXPmode.

Autor:  katuffka [ čtv 03.6.2010, 18:48 ]
Předmět příspěvku:  uživatelský účet

Ahoj,
nevím kde se zeptat (nemohu vložit nové téma :( )
Koupila jsem si ASUS EEE Tablet PC T101 bílý/ I-Atom N450/ dotykový 10" LED 1024x600/ 2GB/ 320GB/ WF/ BT/ CAM/ WIN 7 HP, zapnula a prošla všemi kroky a když jsem chtěla instalovat program, napsalo mi to, že chce heslo, ale já žádné nemám a hlavně nebylo tam místo, kam napsat heslo. Zjistila jsem, že můj účet (jediný uživatelský účet v počítači) není veden jako správce, ale jako standardní účet. :( Jak mám změnit typ, nebo co s tím? :( Omlouvám, se že to vkládám sem, ale už si začínám zooufat. Děkuju za odpovědi Katka

Autor:  Jiri.Sko [ čtv 03.6.2010, 19:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém s w7 aneb co s tím??

Přesně toto se stalo i mě a docela dlouho jsem koumal, než jsem to vyřešil. :D

Takže. Musíš jít do nouzovýho režimu a přihlásit se jako Administrátor. Potom musíš jít do správce počítače - místní uživatelé a skupiny - uživatelé, pravým tlačítkem na název tvého uživatele => vlastnosti => karta Je členem a Přidat ... se do skupiny Administrators.

Nevím, nakolik jsi technický typ, jestli to chceš krok po kroku, nebo zda to takhle stačí...

Autor:  katuffka [ čtv 03.6.2010, 22:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém s w7 aneb co s tím??

Jiri.Sko ... děkuju moc, už to funguje :D

Autor:  LuFa [ pát 04.6.2010, 15:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: problém s w7 aneb co s tím??

Pod Win 7 na své 1201N se taktéž potýkám s Falloutem, jedničkou, ale předpokládám, že problém bude stejný jako u dvojky a jiných her z té doby. Nyní jsem ve fázy, kdy mi jde pomocí různých patchu dobře rozlišení a barvy. Jediný problém mám s blikáním (na chvilku se zesvětlí) obrazu, ke kterému dochází cca. každé tři sekundy. Hra je kvůli tomuto pod Win 7 stále nehratelná :-(.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/