Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: Windows 7 na EEE901 :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

Windows 7 na EEE901
https://forum.mujeee.cz/windows-7-na-eee901-t1009.html
Stránka 1 z 3

Autor:  S474N [ pon 15.6.2009, 10:21 ]
Předmět příspěvku:  Windows 7 na EEE901

Resil jiz nekdo z vas Windows Se7en na EEE901? Da se to tam nejak rozumne nacpat? Aktualne pouzivam na "dospelem" notebooku W7.7229.x64.CZ-LP a docela se mi to zamlouva, tak bych si to rad hodil i na 901 (samozrejme v x86 verzi).

Autor:  MobyDick [ pon 15.6.2009, 13:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

Používal jsem všechny verze co zatím byly (dokud jsem eee901 neprodal).
Fugnovaly bez problémů a velmi rychle. Ovladače jdou použít ty na Vistu 32bit.

Autor:  S474N [ pon 15.6.2009, 14:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

MobyDick: a to obycejnou instalacku si vzal, dal do externi mechaniky a to jelo? Nebo nejakej specialne upravene? Zkus se rozepsat pls trosicku vic. Diky.

Autor:  MobyDick [ pon 15.6.2009, 15:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

Měl jsem klasickou instalačku. Na netu se dají najít různé "lite" verze, ale i s tou klasickou "plnohodnotnou" mi to valilo bez problémů. Už je to nějakou dobu, takže si přesně nepamatuju jak to bylo s ovladači, ale mám pocit, že jsem snad ani žádné nepotřeboval.

Rychlost byla zhruba stejná jako XP (a podstatně vyšší než Vista).
Jen podotknu, že jsem ve všech eee měl 2GB RAM a wifi Intel 4965.

Autor:  satyres [ stř 08.7.2009, 9:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

To by mě zajímalo jak jsi dostal 14gb na ten 4gb disk ;) pokud nemas runcore/ocz disk tak bez vlitu to nenainstaluješ, a z karty/externího disku je to SILENE pomaly, uz jsem to zkoušel.

edit: ovladače potřebuješ na acpi a potrebujes super hybrida pro sedmičky ;)

Autor:  MobyDick [ stř 08.7.2009, 11:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

Mno já tam měl Runcore 32GB :D
(první věc co jsem koupil, těch 4+8gb je strašně málo na cokoliv kromě holých windows a dvou MP3 jen datový soubor outlooku 2007 mi zabírá cca 2GB)

nicméně pak jsem to prodal a pořídil netbook s klasickým SATA HDD (160GB) a ve finále to vyšlo asi na polovinu toho, za co jsem prodal eee901 a zvlášť pak 32GB disk.

Autor:  Venca [ úte 21.7.2009, 9:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

Já jsem W7 nainstaloval z Flashky je to rychlí a snadný, jednoduchý návod je na serveru CD-R jak flashku narychtovat aby z ní W7 bootovaly.

Autor:  MobyDick [ úte 21.7.2009, 21:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

flashku nemusíš nijak "rychtovat" stačí naformátovat na FAT32, nakopírovat komplet celý obsah DVD (ne soubor .iso ale to co je v něm - tzn. připojit do virtualu a zkopirovat obsah na flasku)

a pak už jen nabootovat. Žádné rychtování není potřeba jako u XP nebo vist.

Autor:  tazz1 [ ned 20.12.2009, 19:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

a odkud jste stáhli ovladače ?

Autor:  karlos.28 [ ned 20.12.2009, 22:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Windows 7 na EEE901

Ovladače logicky pokuď nesjou na podpoře výrobce PC tak jsou na strankách výrobce hardwaru.

Tu máš práci s hledaním ušetřenou i když to zabere zkušenym pár minutek:

Utility kompabitilní s W7:
Kód:
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC1000HD/Asus_ACPI_Driver.zip
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/1101HA/SupHybridEngine.zip
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC904HD/AsusInstantKey_XP_080717.zip
http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC1000/ECap_XP_080827.zip


Ovladače na W7:
Kód:
http://www.broadcom.com/support/bluetooth/update.php
ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/nb/Drivers/Touchpad/Touchpad_Elantech_Win7_32_7059.zip
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecs
http://www.ralinktech.com/support.php
http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18052&ProdId=816&lang=eng

Stránka 1 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/