Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: eeeStorage :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

eeeStorage
https://forum.mujeee.cz/eeestorage-t318-10.html
Stránka 2 z 2

Autor:  Muthor6 [ pát 12.9.2008, 12:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: eeeStorage

No pokud to tam nekde najdes tak jo ale ja to tam nemuzu nikde najit....jinak zkusim napsat do asusu ale nevim nevim

Autor:  wokena [ pát 12.9.2008, 16:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: eeeStorage

Registrace "bez kódu" nejde,osobně sem to zkusil.Teď mi to jede výborně.

Autor:  Firestone [ sob 13.9.2008, 19:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: eeeStorage

Mně to zaregistrovat bez kódu šlo. Jen jsem k tomu musel zneužít ty nativně předinstalované Win XP Home, tam je nainstalovaná k tomu aplikačka, přes kterou si vytvoříš jméno/heslo do toho jejich systému a hotovo :)
Pak jsem si tam hodil OS dle svého gusta a přes web. rozhraní eeeStorage ty údaje běžely v pořádku.

Autor:  Muthor6 [ ned 14.9.2008, 9:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: eeeStorage

A jak se ta aplikace jmenovala? nebo nevite jestli treba neni na tom recovery cdčku? ja to tam asi mit nebudu protoze sem koupil linuxovou verzi...podivej se pls a kdyztak to uploadni:-)

Autor:  Firestone [ ned 14.9.2008, 10:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: eeeStorage

Jmenovalo se to přímo "Eee Storage Utility" (verze pro Win platformu najdeš na webu asusu).
Pro Linux nevim, jak to maji ošetřené, ale zkus tuhle aplikačku pohledat pro svůj, nebo jiný model Eee PC.

Autor:  Muthor6 [ ned 14.9.2008, 19:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: eeeStorage

Ne ja tam mam Xpčka samozrejme(podivej se na muj podpis)jen sem rikal ze sem si kupoval verzi s linuxem tak to asi nebude na tom recovery DVD:-)

EDIT: tady se to dá stáhnout: http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us je to hned prvni v utilities

Autor:  Muthor6 [ ned 14.9.2008, 20:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: eeeStorage

nedalo mi to a uploadnul sem to i s .NET na edisk:) pro stusteni setupu je potreba .Net framework
ale stejne to nic neřeší protože sem tam nikde nenašelaktivqci uctu bez toho codu z navodu :(
[b]EEEstorage pro 701 XP [/b]
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/171 ... .91MB.html

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/