Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: Připojení Eee na TV :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

Připojení Eee na TV
https://forum.mujeee.cz/pripojeni-eee-na-tv-t481-10.html
Stránka 2 z 3

Autor:  Luke [ stř 31.12.2008, 16:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

kdyby ten kabel chtěl někdo vyrobit - zacáluju mu to ..

materiál + práce .. navrhněte ..

Autor:  mazzymazzy [ sob 29.8.2009, 1:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

co toto

Přílohy:
vga to scart.jpg
vga to scart.jpg [ 9.93 KiB | Zobrazeno 549 krát ]

Autor:  Sandokan [ stř 16.6.2010, 12:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

Ahoj, todle bude nejspíš odpověď pro VaKu, (pokud jsi to už nenašel :-)) ... mrkni na :
http://www.mujeee.cz/2008-12-26/simulac ... konektoru/
... taky jsem to dlouho hledal ... tak ať to má odkaz radši na víc místech :-D

Autor:  VaKu [ čtv 17.6.2010, 7:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

Diky Sandokane, uz daaavno vyreseno. A to jsem tohle nasel jeste i jinde, akorat nevim uz kde. Ale maka to se spliterem fakt pekne.

Autor:  Sandokan [ čtv 17.6.2010, 8:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

... no ještě, že je tam datum ... :-) ...říkal jsem si, že už to asi bude dávno vyřešeno, ale zůstala tam nezodpovězená otázka ... a ani od tebe tam nebyla reakce, že jsi už spokojený ... :-D ... ale měl bych taky problém ...
hledal jsem to proto, že mi nejde nastavit větší rozlišení, než 2048x1536 ... nevíš, jestli se to někde řešilo - vyřešilo, nebo jak na to? ... vypadá to jako textový soubor, který na této hodnotě končí, a kdyby tam bylo něco dál, tak by to šlo :-( ... ? Na desktopu mám možnost nastavení vlastního rozlišení, a nastavím si tam vpodstatě co chci ... tak něco podobnýho ... :-) Dík.

Autor:  VaKu [ pát 18.6.2010, 6:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

Sandokan: Tak tady te zklamu. Nevim. Ted pouzivam W7 Prof. (dokonce i legani...ach jo) a tak mam Eee proste na tahani do prace. Takze uz ani ten spliter nepouzivam a vylozene je to pracovni nastavovaci stanice.

Autor:  Sandokan [ pát 18.6.2010, 11:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

... mmm ... tak to je blbý ... třeba sem zabloudí někdo další, kdo by mohl poradit, zatím dík :-)

Autor:  petrulin1 [ pát 18.6.2010, 15:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

Možná plácám blbosti,ale nebude to rozlišení omezeno technickými možnostmi grafické karty?

Autor:  Sandokan [ pát 18.6.2010, 17:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

... Hlásí se jako Mobile Intel 945 Express Cipset Family ... typ Intel GMA 950 s 224 MB paměti, ale jaké má omezení nevím ... myslel jsem jestli třeba někdo neví jak na to ... mám zkušenosti s Nvidií, tam mi to taky celou dobu nešlo ... teda je fakt, že to dalo tak 3 roky :-/ přemlouvání, ale teď už šlape ! :-D ... taky jsem u ní nenašel, že by to někde uváděli, že to jde :-( ... tak jsem si říkal, jestli to není něco podobného ??

Autor:  petrulin1 [ pát 18.6.2010, 17:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Připojení Eee na TV

Nevím,no.Myslím,žes narazil na hranice té grafiky.Já mám v prckovi tu samou,připojoval jsem ho na plazmu 107cm a rozlišení bylo taky nějak "nejvíc",ale promiň už nevím kolik.Prostě víc ta moje grafika nezvládla.Když jsem dal vyšší z nabídky-a bylo jich tam pak ještě hodně-tak plazma zůstala černá.

Stránka 2 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/