Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: taktování :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

taktování
https://forum.mujeee.cz/taktovani-t366.html
Stránka 1 z 2

Autor:  hok [ ned 24.8.2008, 22:38 ]
Předmět příspěvku:  taktování

čau hele jak si přetaktuji procesoru asusu eee 701 s xandrosem?? díky

Autor:  MobyDick [ pon 25.8.2008, 6:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

To myslíš opravdu vážně ? na všechny tvoje otázky tu už odpovědi jsou.

Nebuď líný a pročti si to forum, jinak to tu akorát zahltíš dotazy, které tu už byly a nikdo na ně nechce znovu odpovídat.

Autor:  Veddd [ pon 25.8.2008, 10:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

já klidně poradím, 701 má celeron, tj. nejde přetaktovat tak jako atom

Autor:  hok [ pon 25.8.2008, 21:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

Veddd píše:
já klidně poradím, 701 má celeron, tj. nejde přetaktovat tak jako atom

to já čet že to de

Autor:  MobyDick [ pon 25.8.2008, 21:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

tak se ptej tam, kde jsi to čet.

Autor:  vencakar [ čtv 28.8.2008, 15:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

Cpu jde taktovat jedine ve windows programkama setfsb,clockgen nebo eeectl, ale nema to moc smysl, protoze se mi podarilo max. 1089Mhz,ale to uz se v 3dmark01se objevovaly artefakty. Normalne pouzivam eeectl se kterym jde naprosto bez problemu pretaktovat cpu na 900Mhz.

Autor:  hok [ čtv 28.8.2008, 16:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

tak supr si tam hodim widle díky 900 stačí si myslim a je to prej doporučené

Autor:  pufmuf [ čtv 28.8.2008, 20:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

Já bych se tomu taktování CPU raději vyhnul zvlášt u modelu 701,už tak dost hřeje a výkonem si moc nepomůžete, nehledě na to že tím toho mrnouska zbytečně vystavujete ryziku. Na větší výkon si pořidte uplně jiný stroj, tohle je určeno pro net a takový obyč věci at sebou netaháte kulomet když to jde malorážkou... *1*

Autor:  hok [ čtv 28.8.2008, 21:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

no to je taky názor:-D a dobrej, no já to chci vyzkoušet jasan já to mam na hudbu net a naký to programování:-D " ":-D no já si to vyzkouším a tak, na hry beze lupy to nechci:-D

Autor:  vencakar [ pát 29.8.2008, 14:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: taktování

pufmuf píše:
Já bych se tomu taktování CPU raději vyhnul zvlášt u modelu 701,už tak dost hřeje a výkonem si moc nepomůžete, nehledě na to že tím toho mrnouska zbytečně vystavujete ryziku. Na větší výkon si pořidte uplně jiný stroj, tohle je určeno pro net a takový obyč věci at sebou netaháte kulomet když to jde malorážkou... *1*

CPU v 701 je podtakotvano z default 900 Mhz na 630Mhz,takze nejsou problemy s nestabilitou pri nastaveni 900Mhz, co se tyka teploty, tak ta je v zatezi 61C, coz je jen o 10C vic nez na 630Mhz, takze jediny riziko co hrozi, je ze se vybije drive baterie, ale od toho jsou v eeectl profily stock,medium a full.A tech necelych 300Mhz navic je dost znat i pri tech obyc vecech ;)

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/