Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: Eee 1005HA :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

Eee 1005HA
https://forum.mujeee.cz/eee-1005ha-t1539.html
Stránka 1 z 1

Autor:  roxio [ sob 12.2.2011, 18:44 ]
Předmět příspěvku:  Eee 1005HA

Zdravim, mam asus eee od vcera zacal robit to ze ked ho zapnem, nezacne sa nacitavat windows ale zostane na uvodnej obrazovke a musim stlacit bud F1 nastevenie biosu alebo F2 load to default setings, ked dam jedno alebo druhe, ulozim bios a vsetko ide ako ma, napadlo ma ze ci to nieje ta mala baterka na zakladnej doske, ale ked vojdem do biosu datum aj hodiny idu dobre tak neviem. Este je rok v zaruke, reklamovat?

Toto to napise:
http://img18.imageshack.us/i/p1030514pp.jpg/

Autor:  krc1 [ ned 13.2.2011, 9:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eee 1005HA

Zřejmě poškozené Windows, nutná obnova.

Autor:  roxio [ ned 13.2.2011, 10:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eee 1005HA

To nieje windowsom, to zacne robit este predtým nez zacne botovat, staci stlacit F2 a vsetko ide ako ma.

Autor:  palisvk [ ned 13.2.2011, 10:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eee 1005HA

skusil by som preflashovat bios

Autor:  roxio [ ned 13.2.2011, 11:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eee 1005HA

Este je v zaruke tak sa nechcem do toho moc vrtat, mam to dat na reklamaciu?
Zacalo to robit iba tak, zapol som ho a nabehla tato obrazovka, je tam nejaka cmos bateria na zakladnej doske? Ale cas aj datum idu v pohode.

Autor:  roxio [ ned 13.2.2011, 13:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eee 1005HA

preflashoval som bios, stale to iste, akurat datum zostal dobry a hodiny ukazovali 00:00

Autor:  palisvk [ ned 13.2.2011, 16:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eee 1005HA

Ked je v zaruke tak na reklamacku..

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/