Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 MujEEE.cz - uživatelské fórum :: Výmena RAM 1215 N :: Zobrazit téma
MujEEE.cz - uživatelské fórum
https://forum.mujeee.cz/

Výmena RAM 1215 N
https://forum.mujeee.cz/vymena-ram-1215-n-t1477.html
Stránka 1 z 4

Autor:  matejgigi [ čtv 21.10.2010, 0:54 ]
Předmět příspěvku:  Výmena RAM 1215 N

Nazdar, rozmýšľam nad výmenou operačnej pamäte RAM, netbook má v základe 2 GB, DDR 3, 800 MHz, ktorú som nikde v žiadnom internetovom obchode nenašiel. Jedná sa mi hlavne o tie MHz. Hľadal som nejaké podrobné špecifikácie notebooku, aby som zistil, že aká RAM sa tam môže dať, koľko môže mať maximálne MHz a hlavne by ma zaujímalo, koľko má tento malý netbook slotov? Viem, že maximálne 4 GB...
Nemá niekto skúsenosť s výmenou, prípadne vedel by ma niekto "poslať" na podrobnú špecifikáciu tohto netbooku?
Vopred dík ;)

Autor:  satyres [ pát 22.10.2010, 12:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

Fungovat ti budou i vyšší frequence, ale poběží podtaktované.

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=88226
tady se ale baví i o některých, které nejdou a naopak které jdou

Autor:  matejgigi [ ned 24.10.2010, 0:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

Aký je názov témy, akosi mi nejde Tvoj odkaz otvoriť...

Autor:  matejgigi [ pon 25.10.2010, 8:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

Už mi to ide, dík ;)

Autor:  myschoo [ úte 26.10.2010, 22:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

niekde som cital ze 1215N (32 bitove obmedzenie?) nedokaze vyuzivat plnu 4GB pamat a tak vyuziva len ~3GB... ale nie som si isty.. niekde na eeeuser som to videl

Autor:  matejgigi [ stř 27.10.2010, 15:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

To je jasná vec, a nie je to len pri EEE, ale pri všetkých počítačoch. 32 bitový operačný systém si so 4 GB nevie poradiť. Samozrejme, že nejaké tie MB berie aj grafická karta... Ale ďakujem za radu, cením si to ;)

Autor:  satyres [ pát 05.11.2010, 10:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

Tak jak si dopadl s výměnou? :-) Povedlo se?

Autor:  matejgigi [ sob 06.11.2010, 16:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

Najskôr chcem predať tie dve, čo mám doma 512 MB a 1 GB DDR 2 667 MHz...

Autor:  matejgigi [ pon 29.11.2010, 14:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

S odstupom času som si rozmyslel doplnenie pamäte RAM. Dôvod je jednoduchý, mám originál Windows 7 32 bit, ktorý zvládne maximálne 2,7 GB pamäte RAM. Pre plné využitie by to chcelo 64 bit systém. Je tu originál Windows, tak to nakoniec nechám tak.

Autor:  palisvk [ pon 29.11.2010, 15:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Výmena RAM 1215 N

Asi tak nejak...ziskal by si akurat to co zhltne GMA3150-256MB a dalsich len 512MB k tomu...A navyse,toho laborovania co tam pojde a co nepojde...

Ed:to by mozno chcelo vyskusat nejaky jeden 2GB modul s jednym povodnym 1GB...tam by tolko zbytocnej RAM neviselo vo vzduchu...len sa zase ponuka otazka ako je to s kompatibilitou...zistit hodnoty stavajucej pamati a hladat k tomu nieco podobne...hm...
ED2:tak je v tom pamat PC3-10700 (1333MHz)...inak nepochopim na co tam strcili takuto ked ide na 800MHz...

Stránka 1 z 4 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/