|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mr. Spock
|
 Větrací otvory pod HDD
Když jsem v mém 1000h odmontoval dolní kryt HDD, tak jsem si všiml, že otvory, které jsou dolu vylisované na tom sundávacím krytu, tak jsou zevnitř přelepené stínící folií, ve které již nejsou vyříznuté otvory korespondující s těmi vylisovanými. To mě dost překvapilo, protože v těch místech HDD dost hřeje. Tak přemýšlím, zda je to účel, nedopatření, nebo je ve věci ještě něco jiného? A zkoušel to někdo vyříznout? V kladném případě to snížilo teplotu HDD?
_________________ Eee PC 1000H
|
pon 19.1.2009, 23:58 |
|
 |
ondrej.hynek
|
 Re: Větrací otvory pod HDD
Asus nektery otvory prelepuje protoze tim donuti vzduch jit napr , uplne odzadu az k vetraku , zkratka aby vzduch nesel bocni cestou a tim padem aby nedoslo ke spaleni jineho komponentu.kazdopadne toto E nemam takze to na 100% nezarucuju
_________________ Modified EEE701 Pearl White - USB Hub, BT, Wireless Mouse Receiever(Logitech lx-8), Added USB port + flash.
|
ned 25.1.2009, 22:23 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|