Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 problém se spuštěním win xp na asus ee pc 1000 HD :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 24.11.2017, 13:03



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 problém se spuštěním win xp na asus ee pc 1000 HD 
Autor Zpráva

Registrován: 01/2012
Příspěvky: 1
Příspěvek problém se spuštěním win xp na asus ee pc 1000 HD
ahoj zdravím všechny :), mám takový problém s mým asus ee pc 1000 hd. při běžném provozu jsem odpojil napájení ze sítě, nb jel na baterii která byla plná, ale došlo náhle k pádu systému a nb přestal fungovat. najíždí do hlášky : " OMLOUVÁME SE ALE SYST. WIN NEBYL ÚSPĚŠNĚ SPUŠTĚN PRAVDĚPODOBNĚ Z DŮVODU ZMĚNY HARDVERU NEBO SOFTWERU. dále je nabídka na spuštění na této hlášce do stavu nouze, atp poslední známá funkční konfigurace, spustit systém běžným způsobem. Ani jedna z těchto fcí nejde. Pokaždé dojde k nejetí loga win xp a hned se to vrátí přes krátkou modrou obrazovku, kterou nestihnu číst do již popsané nabídky. Prosím může mi poradit co s tím mám udělat abych win xp rozjel? Moc děkuji za podněty a případná řešení. ayvn

p.s. podotýkám že nereaguje ani na f9, do biosu se dá dostat, ale nevím co s tím. zkoušel jsem zde cokoli vyčíst,ale nic nepomáhá. Děkuji


čtv 26.1.2012, 12:05
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: problém se spuštěním win xp na asus ee pc 1000 HD
Nejspíš odpálený Windows :) Takhle na dálku se to poznává těžko. Asi budeš muset reinstalovat.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


čtv 26.1.2012, 20:49
Profil

Registrován: 01/2013
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: problém se spuštěním win xp na asus ee pc 1000 HD
Mam ten isty netbook a ten isty problem. Dookola taista obrazovka tie iste moznosti a dookola sa takto zapina a vypina a tiez sa da dostatlen do biosu. Skus preinstalovat Windows cez nabootovane USB. Mne to nejde :( bohuzial mamasi moc do.....y book ale tebe to snad pojde ak niesi natom tak zle ako ja.


pon 28.1.2013, 23:06
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu