Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 28.3.2024, 23:49



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Problém s VLC přehrávačem 
Autor Zpráva

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Problém s VLC přehrávačem
Mám takový problém a tak nějak jsme nepřišel na to co ho způsobuje a jak ho vyřešit. Koupil sem si nedávno Asus EEE 1001PX a naistaloval jsem si na něj VLC player. Jenomže jsem zjistil že když nemam EEcko v sítí nebo není přiojeno zařízení USB (mam stary flashdisk ktery nepodporuje ready boost bo jak se tomu nadava :D ) tak se mi video seká. Kodeky jsem naházel správný, pak jsem ještě naistaloval KMPlayer a Media Clasic Player a tyhle oba jedou vpořádku bez sítě i se sítí. Nevím kde může být chyba. na přehrávání vlc playeru nemá ani vliv navýšení frekvence,seká se to pořád. jediny ceho jsem si vsiml je ze kdyz pri prehravani zapojim sit nebo flashku vytizeni procesoru se zvedne z 5 na 10%. Zkousel jsme v nastaveni davat prehravaci vyssi prioritu ale nic...nnechapu kde je chyba..ostatni prehravace funguji bezt problemu...tak kdyby nekdo vedel jak to mohu vyresit byl bych moc rad.

EDIT:
Tak se to seka i pri hudbe a taky jenom v tom VLC playeru...njn se asi na nej vyseru a necham si tam tem MPC nebo KMplayer


úte 30.11.2010, 14:41
Profil

Registrován: 09/2010
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Problém s VLC přehrávačem
Řešil jsem v podstatě to samé na stejném EEEčku, ale s drobnými rozdíly. Nesekalo se mi video jako takové, ale jen zvuk a dělají to i jiné přehrávače, ale s rozdílnou intenzitou sekání. VLC je na tom nejhůře.
Také jen v případě, že jedu na akumulátor a v USB nemám žádnou flashku. Pokud do USB strčím jakoukoliv flashku, sekání okamžitě přestane. V případě připojení do sítě se video nikdy neseká, ani s prázdným USB.
Jediné co pomohlo bylo, že jsem ve správci zařízení v položce "Řadiče sběrnice USB" a dále v položkách "Kořenový rozbočovač USB" a v záložce "Řízení spotřeby" zrušil volbu "vypínání zařízení z důvodu úspory energie". Sice sekání přestalo, ale na úkor nižší výdrže akumulátoru.
Absolutně nechápu, co může mít USB společnýho s přehráváním videa.


úte 21.12.2010, 17:47
Profil

Registrován: 11/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Problém s VLC přehrávačem
Já to vyřešil tak že VLC player nepoužívám,u ostatních to nedělá...taky nechápu tu spojitost s usb ale třeba se to nekdy podari vysvetlit :D


stř 22.12.2010, 8:54
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu