Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problém s Instalací Win XP "corrupt image" :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 26.6.2017, 15:48



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Problém s Instalací Win XP "corrupt image" 
Autor Zpráva

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 3
Příspěvek Problém s Instalací Win XP "corrupt image"
Ahoj,

Snažil jsem se přeinstalovat Win XP na EEE 1001PX. Po přečtení různých diskuzí jsem se do toho pustil... přes F9 jsem se dostal do recovery menu, odmáčkl jsem tam, že se do toho chci opravdu pustit a když začalo něco jako formátování nebo kontrola... nevím sám, asi na 10% mi skočila hláška, že image je poškozen. Následně se EEEčko restartovalo, ale od té chvíle mi nechtějí nastartovat win. je tam pouze černá obrazovka a vlevo nahoře bliká bíle kurzor (jakoby z příkazového řádku). Jsem zoufalý... EEEčko není moje, pouze mě požádala ségra o pomoc.... těď zase prosím o pomoc já vás. :-). máte někdo zkušenosti s tímhle zákysem, nebo co by se dalo dělat jiného???


pát 13.5.2011, 11:13
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Problém s Instalací Win XP "corrupt image"
Jak si to instaloval? Z externi CD pres USB?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 13.5.2011, 11:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Problém s Instalací Win XP "corrupt image"
Nic z toho, v EEEčku jsou win někde schovaný... jestli si rozumíme (nevím jak to popsat :-))


pát 13.5.2011, 11:43
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Problém s Instalací Win XP "corrupt image"
xpeldax: chapu, skryta partition. Ale jestli ten image poskozeny, tak bud externi mechaniku nebo udelat instalacku na USB klicenku. Navod je na hlavnim webu. *4*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 13.5.2011, 12:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2011
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Problém s Instalací Win XP "corrupt image"
tak už se mi během dneška podařilo vykoumat a udělat USB kliíčenku (ve vistách to fakt nešlo). Stáhl sem Win XP SP3. doufám že to nebude mít na instalaci nějaký vliv, protože když sem zkoušel nainstalovat ty okna, musím najít "asi" disk nebo nevím... Zmáčknu ENTER aby se instaloval nový systém a potom mě to hodí hlášku ve smyslu, že musím specifikovat ACSI adaptér... Zmáčnu S a mám na výběr mrtě zařízení. nevíte někdo co mám vybrat?


pát 13.5.2011, 23:01
Profil

Registrován: 01/2013
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Problém s Instalací Win XP "corrupt image"
Parada aj ja by som potrebovala vediet co mam vybrat ... mimochdom zacinam mat pocit ze maju vsetci ten isty problem z Asusom ... :/ .. sklamal ma


úte 29.1.2013, 11:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu