Tomina
|
 Problém s Eee 901
Zdravím přátelé, jsem tu nový, tak snad jsem něco nepokazil. Jen potřebuji poradit. Mám asi měsíc a půl nově koupený bílý Eee 901..netbook nemá chybu, suprově se s ním pracuje i na klávesnici jsem si už zvykl. Nicméně jedna věc mě rozlobila. Měl jsem totiž už jeden ASUS a to F5R, nebudu to pitvat, ale řeknu je to, že tam byly během půl roku 4 různý reklamace, takže mi nakonec vrátili prachy. No řekl jsem si, že už nebudu kupovat drahý notebook, tak jsem si v elektroworldu koupil tohodle prcka v akci za 8.999,- Problém byl v tom, že asi po 14 dnech při stisknutí nějaké klávesy ujel kurzor a většinou tak nešťastně, že zmáčkl na webovém prohlížeči tlačítko zpět, takže když jsem něco psal, smazalo se mi to. No problém nastal až předevčírem, kdy jsem notebook spustil a chtěl pracovat. Najednou už nešla pravá strana klávesnice, respektive šla, ale tvářila se jakobych měl neustále stisknuté Fn tlačítko. Takže jak jsou klávesy ý,á,í,é,u,i,o,p,j,k,l,m,atd. tak na nich jsou i modrá čísla, takže ty mi to psalo. Prostě děs, nicméně jsem využil webového formuláře a zadal reklamaci, dneska si pro netbook přijeli, takže jsem sám zvědav. Na jednom foru jsem narazil na člověka, který má ten samý problém. Je možné, že se jednalo o nějakou vadnou sérii ? Nemá někdo ten samý problém ?? Díky
|