Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Problém s baterií EEE 900A :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 23.6.2017, 14:10



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Problém s baterií EEE 900A 
Autor Zpráva

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Problém s baterií EEE 900A
Dobrého jitra přeji všem Éčkařům :-)

Nejdříve chci poděkovt všem na fóru za cené rady které tu jsou dostupné díky vám jsem si objednal nový ssd disk a ram paměti o kterých vím že budou dobře fungovat.Ale to je mimo téma takže zpět.

Kluci a holky chci se vás optat na jednu věc ohleně originální baterie v mém EEE 900A.Asi po roce a půl se mě postupně začala zmenšovat kapacita baterie což není nic zvláštního ale co je zvláštní je to že kupříkladu úbytek v procentech co ukazuje Win je v celku slušný tím chci řít že to vyrží poměrně dlouho...co mě ale je divné je to že poslední měsíc se mě notebook natvrdo vypne již při 40% a to tak že to už znova nejde zapnout.Chci se vás tudíž zeptat jestli to znamená že je baterie rozbitá (opotřebením snížená kapacita) či jestli to je chyba netbooku v měření?Máte s tím něko zkušenosti? Já jestli mám netbook odeslat na reklamaci a nebo jen jestli nechat vyměnit články v baterii?

Předem děkuji za odpověď!
Martin Vágner


pon 28.2.2011, 12:06
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Chce to podívat se do ovládacích panelů - možnosti napájení, zda to tam tak není nastaveno. Pokud ne, je pravděpodobně vadná baterie.
A pozor - ta měření ve všech OS jsou jen orientační, není to nic přesného.


pon 28.2.2011, 15:45
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Krc1: To sem zkoušel ale ono se to nevypne plynule ale natvrdo necekane offline :-) Netušíš zdali existuje nějaký způsob jak změřit kapacitu baterie?


pon 28.2.2011, 16:43
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Bohužel, nevím. Klasický elektrikářský způsob použít nejde vzhledem k zabudované elektronice. Ještě bych zkusil nainstalovat nějaký měřič baterie třeba za Slunečnice....... teď nevím, co v tom eee mám, jsem na jiném stroji.


úte 01.3.2011, 10:32
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Dobrý program s mnoha informacemi je BatteryBar - pro všechny funkce je placený, ale má měsíční trial, což ti bohatě postačí. Dost informací o baterii dává i Everest.

EDIT: Opraveno písmenku u názvu BatteryBar, ať nematu ;-)

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


Naposledy upravil ajne dne stř 02.3.2011, 12:13, celkově upraveno 1



úte 01.3.2011, 17:52
Profil

Registrován: 02/2011
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Dobře díky kluci!Vyzkouším co najdu a pak sem písnu když na něco příjdu :-)


stř 02.3.2011, 11:51
Profil

Registrován: 06/2008
Příspěvky: 153
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Tak to moje je Notebook Battery Info :)


stř 02.3.2011, 15:05
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Ten taky znám, dával jsem ho přítelkyní na Éčko, ale byla dlouho stará verze a ty nové nešly instalovat, vždycky mi to psalo něco o vypršení zkušební doby. Nevím co to bylo, stáhl jsem jej ze stránek autora, zkoušel jsem to několikrát v delších časových úsecích. Ale teď mám ten BatteryBar, který je mnohem lepší. Přehlednější, volba několika výborně zakomponovaných vzhledů, vlastní odhad doby výdrže baterie z měření, grafy vybíjení-nabíjení, automatická změna profilu při odpojení napájení, zvukové upozornění...

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


čtv 03.3.2011, 9:57
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
Notebook hardware control.Ukazuje i kondici baterky v%.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


pát 04.3.2011, 19:18
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 156
Příspěvek Re: Problém s baterií EEE 900A
petrulin1: I to umí BB. Včetně konkrétních hodnot. Umí to i Everest.

_________________
Acer Aspire One D255, Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB RAM, 160GB HDD, Intel GMA 3150 integrated graphics, Wi-Fi n, 3-cell battery


pát 04.3.2011, 20:18
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu