Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Přetaktování Acer Aspire One D150 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 27.6.2017, 14:24



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Přetaktování Acer Aspire One D150 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Přetaktování Acer Aspire One D150
Dobrý den,

už delší dobu uvažuju, že bych zkusil přetaktovat můj netbook.
Zkoušel sem program SetFSB, ve kterém se mi to však nepodařilo, zřejmě kvůli špatné volbě chipsetu (?).
Co se týče grafiky, vím jen o GMABooster, ale tím se nikam nepohnu, když 400MHz je její normální takt.
Poraďte tedy prosím nějaké typy, zkušenosti, atd.. :-)

Děkuji


stř 07.4.2010, 17:36
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Přetaktování Acer Aspire One D150
Asi nic jiného není.SetFSB jsem zkoušel,ale nenašel jsem nikde na netu ten správný,kruci,jak to je,nějaký ten CODE...,aby to šlo taktnout.Tudíž zůstaň spokojen s tím,co máš.Myslím,že tenhle strojek šlape velmi dobře,aspoň já si nestěžuju.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 07.4.2010, 21:39
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Přetaktování Acer Aspire One D150
Hele.. sosni si CPU-Z... tam je treti zalozka - mainboard, oddíl Motherboard - a je tam atribut Model. Ten zkus najít v setfsb. Jinak doporučuju prohledat forum... atom se dá taktovat pomocí eeectl.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 23.4.2010, 9:53
Profil ICQ

Registrován: 04/2010
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Přetaktování Acer Aspire One D150
Díky za rady. Uvidím, něco z toho zkusím. Neříkám, že je pomalý, ale jde o to, že například když kopíruju na externí disk, tak se při tom dá těžko dělat ještě i něco jiného. Proto kdyby tohle zvládal trochu lépe, nebylo by to na škodu


ned 25.4.2010, 20:44
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu