Představení e-shopu SmartBook.cz + pozornost
Přeji pěkný den.
Chtěl bych zde poukázat na můj nový shopík
, zaměřený na
Eee PC, netbooky a ultra-přenosná zařízení celkově.
Eee PC mě už od doby svého oznámení velice fascinovaly a tak jsem splácal tento úzce specializovaný internetový obchod, jelikož jsem se do internetového prodeje chtěl pustit a se standardním širokým sortimentem velkým gigantům konkurovat nelze.
Co se týče cen, ano semtam oproti jiným obchodům pokulhávají, ale Ti, jež situaci kolem marží na těchto zařízeních znají, pochopí… U klasických notebooků
(až na některé plně automatizované e-shopy, vzniklé především díky velkým počátečním nákladům) jsou v drtivé většině marže okolo tisíce korun. Na Eee mají někteří větší prodejci ani ne stokorunu, nicméně můžou si to dovolit, jelikož éééčka nejsou primárním zdrojem jejich zisku a s touto částkou shop podobný mému opravdu nepochodí. Navíc malým odběratelům nepřejí ani ceny nákupní…
Nicméně cenu aj. se snažím kompenzovat různými
akcemi a slevami. K nákupu tak například obdržíte
slevu na samolepku pro Vašeho miláčka u skinbook, což je pozornost, dle mého názoru velice atraktivní a navíc jde s těmito zařízeními vcelku ruku v ruce.
Jako pozornost, za přečtení tohoto nepřínosného příspěvku je zde
slevový kód na nákup libovolného zařízení v mém obchodě!
Tento kód uplatníte jeho zadáním do pole
Slevový kupón při posledním kroku objednávky.
Hodnota slevy činí symbolických
60 Kč!
Kód:
mujEee_6a0(sleva nelze uplatnit na příslušenství a nelze kombinovat) Eeenjoy it,