hej tjo, nenalepil bys mi folii?
ne.. ale mam taky T91 a taky sem si lepil folii, ale uplnej des, dal jsem ji trochu krive a nakonci mi to asi o milimetr nevyslo takze sem ji musel sundat a dat znova, jenze mezitim se mi tam nachytal prach atd, takze ted to vypada uplne silene
ale funguje to
jinak taky par postrehu - lesk je zlo, ja nevim, ani to nevypada hezky ani to neni prakticky.. nicmene s tim se toho moc nenadela.
jinak psani stylusem na displej nepouzivam.. nevim prislo mi to desne pomaly a celkem i nepresny.. vetsinou pisu na klavesnici pripadne na virt. klavesnici co je k tomu - SoftStylus?
hmm nevim teda co od toho cekas, ale ja s rychlosti nemam problem (samozrejme ze se musi brat v potaz ze to na baterku jede na 1GHz, singlecore..).. mozna je to tim antivirem atd, ja teda jedu bez antiviru i antispywaru a docela v pohode, az jsem byl prekvapenej, ze sem mel otevrenej prohlizec, icq, video a asi 5 office dokumentu, a stale se s tim dalo "rozumne" pracovat.
Jinak ja to beru jako pomocnika na cesty, ale obcas na tom musim delat i normal veci a da se to (samozrejme treba tabulky a grafy v excelu jsou trochu utrpeni.. - je to 9")
Navic se na to casem chystam hodit Win 7 tak jsem zvedavej jak to pobezi..
Kdyby ste nekdo mel nakej dotaz tak se klidne ptejte..