|
|
Autor |
Zpráva |
S474N
|
Re: ROOT , ADVANCE/EASI MOD
Pokud se dobre pamatuji, tak pri prvnim spusteni EEE se zadava heslo pro SU.
_________________ -=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ
|
sob 05.4.2008, 21:41 |
|
|
darnel
|
Presne tak, heslo pro roota je stejne jako to pro uzivatele, tj. to ktere se zadava pri prvnim spusteni. Cili ho doporucuji hned zmenit -> passwd
|
ned 06.4.2008, 9:54 |
|
|
mara
|
Jo dik vsem , jinak co se tyce toho hesla pri prvnim spusteni tak tam se me to na roota urcite neptalo . Ted jsem si nastavil sudo passwd , jinak sem se taky pouzival sudo mc .
no ja skousel zadavt to co sem dal pri prvnim spusteni , napsal jsem su , pak heslo a nevzalo mi ho to , az ted kdyz sem si ho zmenil pomoci sudo passwd
|
ned 06.4.2008, 21:57 |
|
|
eliass
|
mara: takze problem vyresen?
/necitujte příspěvky, které předcházejí ten co píšete.
_________________ My shoes are too tight, but it doesn't matter, because I have forgotten how to dance.
|
pon 07.4.2008, 22:16 |
|
|
mara
|
Ano , vyresen . Jen me zarazilo to ze mi to heslo nefungovalo , kdyz sem po nekolika dnech daval F9 a pak restore to default , tak pak uz mi to heslo co jsem zadal slo .
|
pon 14.4.2008, 23:42 |
|
|