|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
khedeja
|
 Nefunkční Wifi.
Zdravím, přeinstalovával jsem Netbook 1000H.. Ze supportu asusu jsem nainstaloval bluetooth Wireless Lan Driver, Wireless Lan Driver for WIN XP a od té doby mi vypadla wifi (před tímto wifi fungovala bez jakékoli instalaci ovladačů) a nemohu jí nijak nahodit, nenajde žádnou sít, zkusil jsem odstranit potíže, po žádném úspěchu a bezradnosti nastal nový reinstal ( formát disku ) WIN 7 a potíže stále přetrvávají...
Prosím mohl by mě někdo nakopnout ?
Používám WIN 7 Ultimate. Děkuji
|
pon 29.8.2011, 20:56 |
|
 |
stalker-svk
|
 Re: Nefunkční Wifi.
v spravcovi zariadeni ti wifi kartu ukazuje? (aj ako nezname zariadenie)...ak ju neukazuje ani ako nezname ani ako sietovu kartu tak je asi dead
_________________ Asus EEE 1015PN (Atom N550, 2GB DDR3, ION) W7 Professional 32-bit
|
čtv 01.9.2011, 21:52 |
|
 |
palisvk
|
 Re: Nefunkční Wifi.
Ked ju nevidi tak moze byt vypnuta v biose. Tento notes ma inak riesene vypinanie periferii ako ostatne
_________________ eee901 -> 1215N
|
sob 03.9.2011, 9:58 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|