|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Junny84
|
 Monitor
Chtěl bych se zeptat jak je na tom EEE PC s monitorem a jeho zobrazovacími schopnoti na přímém sluníčku a když je zataženo Za odpověď děkuji.
|
sob 09.8.2008, 16:12 |
|
 |
GanjaNIN
|
 Re: Monitor
je to standard TFT displej..takze zadna slava,ale da se..aspon,ze je matny
_________________ Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB) Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/
|
sob 09.8.2008, 18:49 |
|
 |
Junny84
|
Takže venku přes léto nepoužitelnej? Neexistuje nějaká folie která by zlepšovala čitelnost na slunci? Předem děkuji.
|
sob 09.8.2008, 22:47 |
|
 |
GanjaNIN
|
zadna slava,ale da se = neni to displej z high-end ntb,takze normalne se to da, bezproblemu. sam si ho nosim na plaz kazdej den.
_________________ Eee 901 black + WinXP (4GB + 8GB) Proč jsem si koupil Eee901, zkušenosti, návody - http://straka.blog.zive.cz/
|
ned 10.8.2008, 20:41 |
|
 |
H:S
|
Ja jsem jeste pred nakupem slysel ruzne povidacky, ze na 901 to neni zadna slava co se barev a vseho mozneho tyce, ale jsem spokojeny, je mnohem lepsi, nez jsem cekal..na slunci je trochu problem, kdyz ma clovek bile triko..to se pak "odrazi v displeji" a nic moc nejde videt :)) Kdyz se ale ohne display vic dozadu, nic se tam neodráží a je celkem čitelný... btw. například na manga, která je stejnak většinou černobílá, se dá teoreticky číst i s podsvětlením na minimum a vhodným osvětlením pomocí slunce..to kdyby vám už docházela energie v akumulátoru a vy jste si potřebovali opravdu nutně dočíst rozečtený chapter :D
|
stř 10.9.2008, 20:34 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|