Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Maxinalni pripusna teplota :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 24.11.2017, 3:51



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Maxinalni pripusna teplota 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2008
Příspěvky: 63
Příspěvek Maxinalni pripusna teplota
nikde nemuzu najit jaka je maximalni pripustna teplota pro proceser Intel Atom N270
uvital bych i dalsi udaje


ned 19.4.2009, 13:59
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Maxinalni pripusna teplota
Sice ti neporadím, ale určitě nejsi idiot, aby jsi nechal Íčko někde v zapařeném autě...
Co se týče ostatních "normálních" situací... Tam by ses o to teoreticky starat neměl, jelikož tydle výrobky by se (teoreticky) samy od sebe přehřát neměly... A jestli jo, tak je to na reklamaci...
A jestli taktuješ, tak tam bych se taky nebál, protože Atomy moc taktovat nejdou... *46*

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 19.4.2009, 17:10
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: Maxinalni pripusna teplota
Zkuste nejnovější verzi CoreTemp ;)

_________________
PC:DualCore OC1,8->3.2GHz,4GB 1066mhz, hd4850/512MB, enermax PRO82+ 425W, 0hod
NTB: Dothan 1,8GHz ,2GB 533mhz,250GB WD,radoen X300, 4hod
NetBook: ASUS eee 1000HE, Atom n280 1,66GHz,1GB 667mhz, 160GB Seagate, 7,5hod


pát 08.5.2009, 23:21
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Maxinalni pripusna teplota
Teplota Tjmax 125 °C (257 °F) - tak me to ukazuje vypis z programu Everest


ned 31.5.2009, 7:41
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Maxinalni pripusna teplota
Aj... Sakra to sou teploty... :o
Ani na desktopu, když se mi přepalovala grafika (než sem účinně zachladil) sem teda neměl nad 100! Rychle bych s tím něco bejt tebou dělal!
Některé součástky už nemusejí teploty nad 40 (HDD) a od 80 už je to všeobecně průser...

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 31.5.2009, 11:05
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: Maxinalni pripusna teplota
Klídek mr.Loji on neříká kolik mu to ukazuje aktuální teplotu, ale kolik může být maximální teplota (dle informací z Everestu) :D

např. já mám aktuální teplotu 68stupňů a TJmax je 105stupňů.

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


ned 31.5.2009, 14:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 413
Bydliště: NSA
Příspěvek Re: Maxinalni pripusna teplota
To se dá getnout přímo z HW nebo na to má Everest nějaký tabulky?

_________________
* EEE PC 901 Green


ned 31.5.2009, 14:48
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 62
Příspěvek Re: Maxinalni pripusna teplota
Everest ukazuje teploty v záložce Počítač -> Senzory (nebo v liště u hodin)

Aktuálně mám CPU 47 (CPU dioda 58)
Otáčky ventilátoru 2600 RPM

B


ned 31.5.2009, 14:56
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu