Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Lenovo S12 ION :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 18.12.2017, 16:53



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Lenovo S12 ION 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
Však v pohodě :) třeba to někomu pomůže při rozhodování, já jsem takovehle porovnani nikde nenašel, kdyz jsem se rozhodoval mezi s12 a N10jb, každopádně, ted bych si ho vybral z teto dvojky znovu ... ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


čtv 17.12.2009, 17:47
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2009
Příspěvky: 118
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
Joo neoprenek, tak do toho zena uklada nabijecky (Eee + telefon) a sluchatka, aby ji to synator (19) netahal po byte :-) Ale ze by mi chybel, pokud by u NB nebyl, to bych nerekl. Kazdopadne je fakt, ze kazda blbinka navic potesi.


pát 18.12.2009, 0:30
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
No ja nevim, ale neoprenek zrovna mi přijde jako dobrá věc ;) A když už si koupíš "netbook" nelinčujte mě za název, za 12 000, myška s neoprenkem by udělala radost, a vyrobce by nezchudnul ;)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 18.12.2009, 9:11
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
Jinak.. povedlo se mi S12 hodit stabilně na 2.1ghz. Kdo by chtěl, návod jsem postnul na forum http://s10lenovo.com/viewtopic.php?f=43&t=3752

Po OC běží i CoD5 dostatečně rychle, aby se dal hrát Multiplayer :-) sice jako na epvnym to nebezi, ale i tak to bezi dostatečně rychle, aby to bylo víc jak hratelné :)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pon 25.1.2010, 12:50
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
Takže pokud by někoho zajímalo taktování, tak overclock je docela jednoduchý a při hraní je docela znát...

Maximální stabilní hranice : stejně, jako u všech ostatních N270 atomů - 2.1 ghz, otestováno, dosaženo, spokojeno :-)

Nástroj pro overclock : Asrock OCTunner - ke stažení na
ftp://174.142.97.10/utility/OCTuner/OCTuner(2.2.98).zip

Další potřebné konfigurační soubory :
ION.INI - http://myhpmini.com/forum/download/file.php?id=527&sid=ade23f7c0aeb8d2f55061b1c3c0e0211
---------------------------------------------------------------------------------------------

Postup :


1) stáhněte OC Tunner
2) Nainstalujte ho
3) jděte do adresáře, kam jste oc tunner nainstalovali ( např. C:\Program Files\ASRock Utility\OCTuner)
4) stahněte si konfig. soubor ion.ini a nakopírujte ho do root adresáře programu asrock ( viz bod 3)
5) editujte Asroc.ini - přidejte řádek
MoutCook=ion.ini
pod text [SupportModel]

---------------------------------------------------------------------------------------------

Screenshot :
http://gamester.wz.cz/2_0.JPG

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 05.2.2010, 10:06
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
satyres píše:
Tak k fotografiím, omlouvám se, včera jsem to nestihnul, takže jsou tu :
http://gamester.wz.cz/CIMG1298.JPG
http://gamester.wz.cz/CIMG1299.JPG
http://gamester.wz.cz/CIMG1300.JPG
http://gamester.wz.cz/CIMG1301.JPG

pro porovnání EEE 901, N10JC, Lenovo S12 ION

Benchmark bude, právě stahuji 3DMark01



Dal bys ten 3D Mark 2001 ? Pošilhávám po Aspire Revo,což je podobná konfigurace.Díky

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


úte 17.8.2010, 15:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
Když si vzpomenu večír :)

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


pát 20.8.2010, 14:53
Profil ICQ

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
5502 bodů ve W7.1024x768,32 bit.Kdyby to někoho zajímalo.Už to mám na stole.V XPčkách odhaduji kolem 7500 bodů.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


stř 01.9.2010, 14:56
Profil

Registrován: 10/2011
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Lenovo S12 ION
Ahoj,byl by někdo tak ochotný a poslal mi odkaz na funkční link ION.INI?Nemůžu to nikde na netu najít,díky moc


pon 24.10.2011, 18:00
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu