|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
clowicek
|
konfigurace wifi
Ahoj Lidi, mam problem s wifi routrem... mam D-Link DI-524 coz je G router... na eee mam ted ubuntu linux nicmene ten sami problem je i s win xp... eee vidi wifi, pripoji se k ni a dostane ip adresu, dostane i dns zaznamy... ale kdyz se chci podivat na net tak nejde... ani prd.. manzelka si ho vzala do prace a tam to fungovalo v pohode... jinak router je v pohode, funguje na tom muj pracovni notebook a druhy notebook taky... jediny problem ma eee. Muzete mi poradit jestli mam radsi koupit novej router (napr. b/g nebo b/g/n) popripade nastavit router spravne... ted je nastaveny takto:
Wireless Mode: mixed mode (zkousel jsem i G only) TX Rates: Auto Channel: 11 (zkousel jsem i 6)
diky moc za pomoc
Stepan
|
stř 20.10.2010, 16:57 |
|
|
krc1
|
Re: konfigurace wifi
Manželka si vzala do práce router nebo eee? Pokud se to připojí a nejde net, je tam zřejmě kolize IP adres. A co šifrování - není zapnuto?
|
čtv 21.10.2010, 16:43 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|