Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 23.11.2017, 5:20



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
 Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Lego starwars - jde spustit pres programek 3danalyzer (v nem simulovat TL myslim) - jelo to celkem dobre, s obcasnym skubanim

Adventury, sklvele na tom vypadaji a jedou :

Syberia 1,2
Posel Smrti
Longest Journey

_________________
1000h, 1215N


stř 10.2.2010, 12:49
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Teď hraju na Turok-Dinosaur Hunter.


ned 14.2.2010, 14:45
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Povedlo se nekoku spustit Matrix:path of neo ? dycky uz to vypada, ze to pojede a pak mi to skoci do win. Zkousel jsem pres 3danalyze

Dalsi problem mam s Vampire the masquerade bloodlines - nemam videt mys, takze ani neodstaruju...

Dela to nekomu?

_________________
1000h, 1215N


pon 01.3.2010, 14:29
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 83
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Vampire TMB ti nepojede, protože EEE utáhne(těžko) HL2 engine. Jestli to nějak rozchodíš, tak to žádné terno nebude.


pát 19.3.2010, 11:46
Profil

Registrován: 04/2010
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Zdravím vás všechny potřeboval bych trošku poradit nějak v tom plavu mám asus eee 904ha procesor 1.6 paměť 1gb a grafika 128mb 945 expres chipset family typ intel GMA 950 a win. XP chtěl sem si tam dát nějaký hry na zkrácení dlouhé chvíle ale jediný co tam rozchodim je Gta S.A. když chci nějaký NFS vetšinou to nainstaluju a při zapnutí zčerná obrazovka a pak to hodí hlášku že došlo k neočekávané chybě tušim že je to kvuli grafice vím že to není herní ntb ale přeci jen zkoušel sem míň náročný nfs a nic dočetl sem se se tu o nějakejch upravách a nastavení ale sem z toho blázen a asi by to chtělo i aktualizovat ovladač na G.K. ale nenašel sem žádnej co by mi tam šel dokáže mi tu někdo poradit jak a co udělat abych něco rozchodil? díky moc


pát 15.4.2011, 13:40
Profil

Registrován: 08/2010
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Já na tom hraju někdy World of Warcraft WOTLK.
Ale je to teda podívaná, hraju to na min detaily, 800x600 rozlišení, a přesto v náročných lokacích, hlavně tam kde je hodně hráčů, to jede tak 5fps :D.
Jinak normálně kolem 15-20 fps, což je....dostatečný.

Sice to není jako když hraju doma na novým stroji na max detaily a full HD rozlišení, ale lepší jak nic :)


pát 17.6.2011, 12:18
Profil

Registrován: 10/2011
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
takže : vyzkoušeno
Pro evolution soccer 6 - běhá pěkně na střední detaily
NHL 12 - predelavka 09 se soupiskama a stadionama - na nejnizsi ale bez sekani
Vietcong First aplpha - na nejvyšší
Fallout Tactics - na nejvyšší
Warzone 2100 - plynule

to je zatím vše co na netbooku mám


čtv 03.5.2012, 9:33
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu