[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 18.5.2024, 17:58



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další
 Jaké hry jste spustili na ečku pod XP? 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 323
Bydliště: Tož někde u práglu
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
K těm NFS:U1/u2 .... už jsem to tu několikrát opakoval, ale asi nikdo nevnímá..... pro plynulý chod jděte do nastavení biosu, a vypněte HyperThreading u CPU... potom vám hra pojede znatelně hratelněji... Je pěkně prasácky napsaná.

_________________
EEE 701 Blue(BT,Flash )->EEE 901 Black-2gb RAM, 64GB Runcore, TouchScreen, W7->
Compaq110c-burned in hell -> Lenovo S12 ION ->Asus EEE 1215N -> HP Probook4320s
N6300->htc S710->HTC 3G->HTC TP->HTC TP2->Samsung Galaxy S


stř 11.11.2009, 9:15
Profil ICQ

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


stř 11.11.2009, 10:51
Profil

Registrován: 08/2009
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
jak vypnu HyperThreading??? bios -> advanced -> CPU Configuration -> tak pak je zde jen Max CPUID Value limit(disabled) ale nic jiného zde neí :( poradí někdo pls?


stř 11.11.2009, 16:56
Profil

Registrován: 10/2009
Příspěvky: 24
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
žeby to v novém biosu už nebylo ?

_________________
ASUS Eee 1005HA-V White / Windows 7
MSI GX620


stř 11.11.2009, 19:35
Profil

Registrován: 04/2009
Příspěvky: 37
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Tak třeba já s 1000H už si hyperthreading nevypnu, novější eeečka to již v BIOSu nemaj


stř 11.11.2009, 19:48
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Tak se my podařilo spustit uplně bez sekani Roller coaster tycoon 3


sob 14.11.2009, 11:57
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
tak jsem si trochu hral:

LOTR - BFME 2 - hraju 800x600, min detaily, plynule lec trosku vse zpomalene, ale da se to v pohode hrat

TOMB RAIDER: LEGEND - da se hrat, 1024x600, zalezi na prostredi nekdy jede plynule, nekdy skube, ale dobry...

MOH PA - nekdy jede nekdy skube, moc se to hrat neda


S.T.A.L.K.E.R - funguje, ale tak 5-10FPS, vic jsem z nej nevymackl, takze nehratelne...

TWO WORLDS - slo mi spustit, ale pres menu jsem se nedostal :-D

_________________
1000h, 1215N


pon 16.11.2009, 15:05
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
aa zapomnel jsem jeste:

Unreal tournament - jede plynule
Unreal tournament 2003 - jede plynule, je nutno si pohrat s detaily

_________________
1000h, 1215N


pon 16.11.2009, 15:16
Profil

Registrován: 03/2009
Příspěvky: 52
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
HOMAM 5
- konecne se mi to povedlo rozjet, je treba mit nainstaleny posledni patch 1.5 a jede to skvele v 1024x600 i na lepsi detaily

DESCENT 3
- chodi skvele

RALLY TROPHY
- chodi skvele

_________________
1000h, 1215N


stř 18.11.2009, 20:35
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 6
Bydliště: FM city
Příspěvek Re: Jaké hry jste spustili na ečku pod XP?
Nevěřím, že HOM&M 5 jede plynule. To je dost náročná hra. Měl jsem problémy na silnějším stroji když jsem zoomoval nebo otáčel mapou. Takže na netbooku pochybuju, že to jede plynule.

Jo a nebylo by na škodu kdyby vždy každý napsal i v jakém rozlišení to spustil a jestli obraz není příliš zdeformovaný když se použije 4:3 rozlišení.

Na co si nemůžu zvyknout je to scrollovani obrazu ve hrách, kde se při rozlišení 1024x768 posouvá obraz pod okraj displeje. Fungoval mi takhle celkem slušně Sacred Gold a HOM&M 4.

Dungeon Siege jede perfektně plynule a jde menším fíglem nastavit i rozlišení 1024x600

_________________
ASUS EEE 1000HE - 1GB ram - Black


čtv 19.11.2009, 10:55
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu