|
|
Instalace Office Ultimate 2007
Autor |
Zpráva |
Mroj
|
 Re: Instalace Office Ultimate 2007
Zdrojáky jedině v Notepadu. Ale to je přesně to, o čem se tu bavíme. 90% lidí Word třeba rok nepoužije, ale stejně má Ultimate verzi. Těm lidem stačí WordPad, říkám já... O použitelnosti Wordu 2010 u sekretářek se bavit nebudem, jelikož přesně pro ně je určen...
_________________ * EEE PC 901 Green
|
úte 21.7.2009, 15:04 |
|
 |
S474N
|
Mroj: me to zase prijde, ze si tu aplikujes potreby jinych sam na sebe. To, ze ty je nevyuzijes neznamena, ze jini lide to nepotrebuji ke sve praci. Ani ne tak z duvodu toho, ze tam budou mit milionu funkci, ale treba se kooperujici firmy (dodavatele, odberatele, apod) mohou tyto programy pouzivat. A jak chces pote otevrit jejich texty? Onanie v OpenOffice opravdu v korporatni sfere nema co delat. Resil bych zde opravdu problemy tykajici se instalace a ne obecne veci kolem Office 2007.
_________________ -=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ
|
úte 21.7.2009, 16:25 |
|
 |
Mroj
|
OO je humus, já jen podotkl fakt, že každej *** musí mít všecko kradený a hlavně aby to bylo úplně nejlepší, Ultimate a CZ, když je to zadarmo... Já Word využívám... Když si nějakej n00b domu na HTPC koupí Win7 Ultimate + Office10, taky se ho nebudete ptát co s tim *** bude dělat, když neumí ani síť nastavit... Ale ten týpek na to má a chce machrovat... Ale *** jasně, chudí studenti co se přiživují grafikou si stáhnou nejnovější Photoshop CS4 a přivydělávaj si, ale na co sou *** nový Officy nějakýmu *** ***, co na compu jen paří a dělá plno jinejch sraček.
_________________ * EEE PC 901 Green
|
úte 21.7.2009, 23:41 |
|
 |
Chaindler
|
jak rika S474N, zpet k veci, zkousel jsem tam jak OpenOffice, tak Office 2007 a oboje beha bez problemu, ani mensi rozliseni nijak neprzni praci
|
úte 21.7.2009, 23:41 |
|
|