Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 GPS :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 28.6.2017, 0:31



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 GPS 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 13
Příspěvek Re: GPS
já používám na navigaci modul nokia LD3W a program PCnavigator. není tak dobrý jako iGO ale na běžnou navigaci postačí.

_________________
EEE 901 12GB xp home
Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks, USB
Case Logic HDC1
16GB SDHC Adata (eee PC)
GPS Nokia LD-3W


ned 24.8.2008, 18:53
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 26
Bydliště: Brno
Příspěvek Re: GPS
iGo 8 běží v pohodě, SmartMaps taky a připojit GPS taky není problém - u 901 přes BT, u nižších modelů přes USB port.


ned 24.8.2008, 22:05
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: GPS
Já mám nainstalovanou podporu pro Bluetooth GPS Evolve a funguje celkem dobře. GPS je jen tak pohozená za předním sklem v autě, EEE901 na zadním sedadle u spolujezdce. Kumunikace přes BT. Protože EEE mám hlavně na (cyklo)turistiku, běží mi tam OziExplorer pro PC, takže aby GPS komunikovala S OziExplorerm a zároveň s MapFactor PC Navigatorem 7, musí tam být něco pro sdílení GPS dat, např. Franson GPS Gate nebo něco podobného. Potom už není problém, aby na EEE běžel libovolný navigační program, který tam rozchodíš. Prokazatelně tam chodí tem zmíněný PC Navigator (hrozné ovládání!), simulátor Garmin map pro PC a zřejmě i poslední verze IGO8, ale tu jsem zatím nezkoušel, protože primární navigaci mi dělá PDA Asus A632. Nicméně EEE má samozřejmě výhodu většího displeje.


pon 25.8.2008, 16:16
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: GPS
jak jsi to myslel s tím simulátorem Garmin map? Sháním nějakou turistickou mapu nejlépe Topo Czech. Nemůžeš to trochu popsat a dát link na něho.
Díky

_________________
Asus 702 8G white, 1GB RAM, 8GB SHDC, LiteXPpro


pon 25.8.2008, 16:43
Profil

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: GPS
Omlouvám se, špatně jsem to napsal. NA EEE901 mám nainstalovaný Garmin Mapsource, z toho odemykám a instaluju mapy na připojeném PDA, kde mi běží simulační Garmin Mobile XT i s TopoMapou 1.2. (Legálně koupenou původně pro GPX Legend, kde jsme ji nepoužili, protože má malou paměť).
Myslím ale, že by neměl být problém to rozchodit i na klasickém PC, tzn. EEE viz http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=113659&CAI=2097. To jsem ovšem nezkoušel. Ta simulace na PDA mi sice běží, ale proti "klasickým" navigacím typu TomTom žere neskutečné množství paměti.


pon 25.8.2008, 18:49
Profil

Registrován: 05/2009
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: GPS
Vím že je toto téma delší dobu mimo dění, ale nezjistil se návod na zprovoznění turistické TopoCzech s modulem LD-3W?


čtv 09.7.2009, 11:18
Profil

Registrován: 11/2009
Příspěvky: 8
Příspěvek Re: GPS
iGO jede na PC? Já myslel, že to je software pro PDAčka.


stř 09.12.2009, 14:19
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu