|
|
Autor |
Zpráva |
vasa.prokop
|
Re: GPS
já používám na navigaci modul nokia LD3W a program PCnavigator. není tak dobrý jako iGO ale na běžnou navigaci postačí.
_________________ EEE 901 12GB xp home Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks, USB Case Logic HDC1 16GB SDHC Adata (eee PC) GPS Nokia LD-3W
|
ned 24.8.2008, 18:53 |
|
|
eeePC
|
iGo 8 běží v pohodě, SmartMaps taky a připojit GPS taky není problém - u 901 přes BT, u nižších modelů přes USB port.
|
ned 24.8.2008, 22:05 |
|
|
wendabr
|
Já mám nainstalovanou podporu pro Bluetooth GPS Evolve a funguje celkem dobře. GPS je jen tak pohozená za předním sklem v autě, EEE901 na zadním sedadle u spolujezdce. Kumunikace přes BT. Protože EEE mám hlavně na (cyklo)turistiku, běží mi tam OziExplorer pro PC, takže aby GPS komunikovala S OziExplorerm a zároveň s MapFactor PC Navigatorem 7, musí tam být něco pro sdílení GPS dat, např. Franson GPS Gate nebo něco podobného. Potom už není problém, aby na EEE běžel libovolný navigační program, který tam rozchodíš. Prokazatelně tam chodí tem zmíněný PC Navigator (hrozné ovládání!), simulátor Garmin map pro PC a zřejmě i poslední verze IGO8, ale tu jsem zatím nezkoušel, protože primární navigaci mi dělá PDA Asus A632. Nicméně EEE má samozřejmě výhodu většího displeje.
|
pon 25.8.2008, 16:16 |
|
|
Milhause
|
jak jsi to myslel s tím simulátorem Garmin map? Sháním nějakou turistickou mapu nejlépe Topo Czech. Nemůžeš to trochu popsat a dát link na něho. Díky
_________________ Asus 702 8G white, 1GB RAM, 8GB SHDC, LiteXPpro
|
pon 25.8.2008, 16:43 |
|
|
wendabr
|
Omlouvám se, špatně jsem to napsal. NA EEE901 mám nainstalovaný Garmin Mapsource, z toho odemykám a instaluju mapy na připojeném PDA, kde mi běží simulační Garmin Mobile XT i s TopoMapou 1.2. (Legálně koupenou původně pro GPX Legend, kde jsme ji nepoužili, protože má malou paměť). Myslím ale, že by neměl být problém to rozchodit i na klasickém PC, tzn. EEE viz . To jsem ovšem nezkoušel. Ta simulace na PDA mi sice běží, ale proti "klasickým" navigacím typu TomTom žere neskutečné množství paměti.
|
pon 25.8.2008, 18:49 |
|
|
r.i.f
|
Vím že je toto téma delší dobu mimo dění, ale nezjistil se návod na zprovoznění turistické TopoCzech s modulem LD-3W?
|
čtv 09.7.2009, 11:18 |
|
|
Wolf
|
iGO jede na PC? Já myslel, že to je software pro PDAčka.
|
stř 09.12.2009, 14:19 |
|
|