|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Google Chrome mi nejde nainstalovat
Autor |
Zpráva |
vita
|
 Google Chrome mi nejde nainstalovat
EEE901, XPHome a neúspěšná snaha o instalaci beta prohlížeče. googlechrome exe potvrdím k instalaci, stažení proběhne a ... nic. obrazovka s podrobnostmi instalace se již nezobrazí.
jste někdo úspěšnější ?
|
ned 30.11.2008, 20:47 |
|
 |
romanm2103
|
 Re: Google Chrome mi nejde nainstalovat
mam oteestovano ve verzi portable na flash disku a nebyl problem, ale pripadalo mi to ze si to neustale sahalo na disk, ale opera ve verzi portable slape jako hodinky
|
ned 30.11.2008, 21:36 |
|
 |
dgnfreedom
|
Na svym 1000h sem rozjel Chrome v pohodě... akorát nejde maximalizovat! jde jenom "oknový" režim.. ale vyřeší se to tím... že to roztáhnu na celou šířku okna
_________________ Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition
|
pát 22.5.2009, 20:51 |
|
 |
bartfox
|
Je venku nová stabilní verze 2.0.172.28
Mezi novinkami je vylepšená stránka záložek, jedna z nejžádanějších věcí mezi uživateli týkající se možnosti odstranit náhled ze stránky „New Tab“. Další změna se týká celoobrazovkového režimu, kde lze nově schovat i lištu s názvem a využít tak v zobrazení každý pixel obrazovky. Spoustu času ušetří automatické vyplňování již dříve vyplněných formulářů, uložené údaje lze samozřejmě vymazat v nastavení prohlížeče.
B
|
pát 22.5.2009, 22:22 |
|
 |
dgnfreedom
|
jojo mě už taky de celo-obrazový režim... nešlo to, kvůli jednomu skinu do Windowsů
_________________ Éčko 1000h, 2GB ram, Black edition
|
ned 24.5.2009, 9:35 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|