eee 901 klávesnice - levá strana
Autor |
Zpráva |
mike
|
 eee 901 klávesnice - levá strana
Ahoj všichni majitelé tohoto krásného stroje,
prosím o radu.
Dnes jsem pořídil eee 901 a všiml jsem si, že při stisknutí levého Ctrl klávesnice slyšitelně cvaká, ale u ostatních kláves je to v pořádku.
Navíc se při stisknutí levého Ctrl viditelně mírně pohybuje celý sloupec kláves nad ním.
Když nechám prst položený na Shiftu nad ním, a stiknu Ctrl, tak na Shiftu to stisknutí také cítím, přitom, pokud toté zusím vpravo například se Shift a End, tak ne (tam je to OK).
Je to výše popsané chování v pořádku? Dá se s tím něco dělat? (Řekl bych, že na reklamaci to asi není...) Dělají to vaše klávesnice také?
Děkuji za radu. Mějte se!
|
čtv 21.8.2008, 23:04 |
|
 |
eeePC
|
 Re: eee 901 klávesnice - levá strana
Mně to dělá taky, levá strana klávesnice je "volnější než pravá, PROHÝBAJÍ se trošku všechny sloupce kláves až cca po "D"
|
sob 23.8.2008, 10:50 |
|
 |
dan
|
Hm, toto neni moc dobre.  Je to obecny problem? Divam se, ze klavesnice ma zrejme po obvodu vyvyseny okraj, ktery doleha ze spodu na kryt tela notebooku. A na leve strane je mezi temtito dvemi castmi vule, pokud je tam klavesnice stlacena. Pod klavesnici by mel byt plechovy kryt, takze klavesnice klesne maximalen na nej. Pokud se klavesnice stlaci a uvolni, tak ty dva kryty na sebe "narazi"... Rikam si, ze by mohlo byt uzitecne klavesnici v tomto miste podlozit (papirkem, oboustrannou lepici paskou). Mohlo? Jen tedy nevim, jestli pro vyjmuti klavesnice staci jen zatlacit ty tri vystupky nad F1, F6 a F12. Predpokladam, ze vystupky se zatlaci smerem "dovnitr". Netreba v tomto pripade povolovat zadne sroubky? Na reklamaci to asi moc neni, ze? Diky za kazdou radu.
|
ned 24.8.2008, 15:45 |
|
 |
John
|
Podařilo se Ti to nějak vyřešit? 
|
čtv 28.8.2008, 12:24 |
|
 |
mike
|
Poslal jsem jej na opravu, příští týden by měl být zpátky. 
|
sob 30.8.2008, 9:56 |
|
 |
mike
|
... a vy to všichni udělejte taky, třeba potom asus začne řešit i konstrukční vady... Zatím na to kašlou a berou to jako vlastnost výrobku. It's a not bug, it's a future... 
|
pon 01.9.2008, 16:12 |
|
 |
eeePC
|
V ASUS servisu v Ostravě pracují samí dementi, neumí pořádně ani číst a psát, natož něco opravit. Před měsícem mi opravovali NB, obratem jsem ho posílal zpět, neboť se oprava "nepovedla", dnes dorazil znovu zpět s tím, že vadné je prý ještě něco jiného než předtím a asi pro jistotu do něj vrátili zpět původní vadné díly, takže po 2. pokusu stále nefunguje. A navíc ani neumí asi číst, protože mi do protokolu napsali, že není v záruce, takže ho neopravili (což také není pravda, v záruce je do 07/2009, ale to by asi ten "technik" musel znát asi všechna čísla a ještě umět sčítat ... Že před posláním člověk musí samozřejmě vše náležitě doložit, než mu pošlou vůbec RMA, to už je asi na něj moc. Takže ač jsem s EeePC spokojen, je to určitě můj poslední ASUS. Od doby, co záruční servis nedělá SIL ale ASUS, je to naprostá zoufalost.
|
pon 01.9.2008, 20:46 |
|
 |
eeePC
|
Netuším proč, ale příspěvek se zapsal 2x, tak ten 2. mažu ...
|
pon 01.9.2008, 20:52 |
|
 |
mike
|
 Hm, je to síla... Ještě jsem dodatečně zjistil, že oni ani neumějí své výrobky bez poškození otevřít, natož opravit.  Nevím, čím tu klávesnici páčili ven, ale ne krytu ntb blízko těch pacek, které klávesnici drží, je vidět vodorovná rýha, která je naštěstí schovaná za F klávesami a která tam před tím nebyla. Jsou to fakt zoufalci... 
|
pon 01.9.2008, 22:59 |
|
 |
John
|
A klávesnici máš už v pořádku nebo se ještě prohýbá?
|
úte 02.9.2008, 9:59 |
|
|