Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 EEE 1101 HA :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 23.11.2017, 3:55



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 EEE 1101 HA 
Autor Zpráva

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek EEE 1101 HA
Máme tu další novinku. Co si o tom myslíte? Případně kdo už máte nějaké zkušenosti a zážitky...

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


čtv 23.7.2009, 1:26
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Slabý procesor,otřesná videokarta.Někde jsem četl výsledek v 3DMarku 2001 asi 750 bodů.GMA 950 s Atomem N270 (280) dělá 3100 bodů.Kdo potřebuje zobat ve Wordu na pařezu v lese osm hodin,tak je to fajn kousek.Já bych ho nechtěl.Tam bude asi problém si zahrát i Tetris.Vím netbooky nejsou na hry,ale na tom nepoběží dle mě ani Aero ve Vistě (W7).Je to taková velká "empétrojka". :-)

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 23.7.2009, 15:50
Profil

Registrován: 07/2008
Příspěvky: 273
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
hlavně jsem tak trošičku nepochopil, proč asus neustále chrlí nové a nové typy (a přitom mi přijdou čím dál horší :D)

zlatá 901 a 1000H :D

_________________
Apple Macbook black 13,3" C2D 2,4GHz, 4GB RAM, 320GB HDD MacOS X 1.6 Snow Leopard
HP Pavillion Dv5-1199ec: C2D 8400, 4GB RAM, GF9600 GT, 320GB Windows 7 RC CZ.


čtv 23.7.2009, 16:51
Profil

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Oni všichni výrobci vyvíjejí nové kusy čím dál horší.Já beru,že výdrž baterky je fajn,ale musí furt zůstat aspoň nějaký rozumný výkon.Kdyby radši někdo začal vyvíjet nějaké nové generace akumulátorů,než slabší a slabší komponenty do PC.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


čtv 23.7.2009, 17:09
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Jako že je větší fajn... ale s tím procesorem to myslím mnogo nevyhráli. Samozřejmě že tohle není na nějaké velké blbnutí ale práci, nicméně si myslím že zachováním N 2x0 procesoru i když s menší výdrží, určo by udělali líp. Čekám že v budoucnu cca 2-3 měsíců příjdou určitě další modely s jiným procesorem (možná N možná lepší Z procesor) a možná lepší baterkou ale tohle mi příjde jako lep na zákazníky kteří ještě netbooky nemají a rozhoupávají se... Jinak zlatej notýsek eee 1000 HE... lepší zatím podle mě není

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


čtv 23.7.2009, 21:09
Profil

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Vážně je to tak špatné? Zkoušel to někdo reálně?
Něco na http://clanky.katalognotebooku.cz/noteb ... en-na-trh/

Kdo má tento stroj ASUS EEE 1101HA a zkoušel na něm HD nebo Full HD video (do externího monitoru, plasmy přes DSUB)?

Zde na fóru o EEE 1101 HA bohužel není jediná zmínka... Přikládám alespoň manuál.

Zajímalo by mne, jakou to má "N" WLAN čip, zda Ralink nebo Atheros či jak to poznat před koupí, neboť se toto nikde neuvádí a update balíček obsahuje oba drivery :-(

Protože ale ASUS EEE 1101HA má 19V napájení, pravděpodobně půjdu do levnějšího menšího výkonnějšího a jinak stejného ASUS EEE 1000HA, který má 12V a lze jej napájet v nouzi přímo z auto zapalovače.

Zajímalo by mne proto, zda jsou paměti v 1X0XHA doplnitelné nebo je tam jen jeden slot a 1GB modul se musí zahodit?


Přílohy:
Poznámka: Manuál CZ Eee PC 1101HA part1
cz4763_eeepc1101ha_low.part1.rar [1.91 MiB]
177 krát
Poznámka: Manuál CZ Eee PC 1101HA part2
cz4763_eeepc1101ha_low.part2.rar [1.55 MiB]
156 krát

_________________
Eee PC 1101HA | Atom Z520 | 11.6" Max. 1366x768 | 2GB RAM | 6-čl. baterie 48Wh | WIN 7 Home Premium | 250GB HDD 5400ot. Sgt | WLAN AzureWave s Atheros CPU | Bluetooth 2.1 Broadcom
Benchmark z Win7: http://forum.mujeee.cz/post9077.html#p9077
pon 07.9.2009, 10:57
Profil

Registrován: 07/2009
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
No něco jsem o tom četl. Předpokládám že i u tohoto modelu zůstalo u jednoho slotu. Takže tam šupnout 2Gb RAM je jasný.Narážel jsem na hodně zajimavé články co se týče přetaktování. Údajně snad až někam na úroveň 1,6 GHz? Ale taky údajně to jde jen pokud tam máš pouze 1Gb RAM. Nevím tohle jsem trochu nepochopil. Jak na něco narazím šupnu sem odkazy. Myslím že bude ale rozumější počkat na model 1201N který má mít 250Gb HDD,2 Gb RAM už v základu ale hlavně grafiku ION. Mělo by to vyjít někdy na podzim 2009 nebo začátek roku 2010. I když mám trochu obavy o výdrž baterky.

_________________
Nikdy nikomu neříkej že něco nejde. Vždycky se totiž najde nějakej blb co to neví a udělá to.


stř 09.9.2009, 5:34
Profil

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
Super, šoupni. I když čekat se mi moc nechce a tak uvažuji o 1008HA (menší bat. a displej, a rychlejší CPU - jinak asi stejné vč. ceny).
Disk tam je st. 2.5"? Pokud ano, tak tam lze dát i 1 TB kapacity, ne?

Šlo mi hlavně o kvalitu výstupu do LCDTV/PLasmy, tda to bez problémů zvládá rozšířenou plochu v 1920x1080, neboť v DualClone to pojede nejvýše rozlišení monitoru

Kdysi dělali vyšší rozlišení na monitoru s tím, že obraz byl posuvný, ale to už asi není IN.

Ad 1 RAM slot: u těchto sběrnic není DualChannel?

AD2 CPU: jak poznám u Eee PC 1000HE, zda má 270 nebo N280 CPU?

Ad OS: prodává se ta věc i bez Windows a kde ji lze koupit bez Win?

_________________
Eee PC 1101HA | Atom Z520 | 11.6" Max. 1366x768 | 2GB RAM | 6-čl. baterie 48Wh | WIN 7 Home Premium | 250GB HDD 5400ot. Sgt | WLAN AzureWave s Atheros CPU | Bluetooth 2.1 Broadcom
Benchmark z Win7: http://forum.mujeee.cz/post9077.html#p9077


stř 09.9.2009, 11:25
Profil

Registrován: 06/2009
Příspěvky: 91
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
vpe píše:
AD2 CPU: jak poznám u Eee PC 1000HE, zda má 270 nebo N280 CPU?

Ve Windows stačí pravý tlačítko na "Tento počítač" a "Vlastnosti". 1000HE má fakt nejvýkonnější ATOM :)

_________________
ASUS EEE 1000HE - tenhle drak fakt stojí za to ;)


stř 09.9.2009, 17:25
Profil

Registrován: 09/2009
Příspěvky: 23
Příspěvek Re: EEE 1101 HA
1) ja myslel ve vypnutem stavu

2) a jaxi na to prisel?

http://event.asus.com/eeepc/comparison/ ... arison.htm

Nejvykonnejsi je 1008HA (a jeste 1002H), neb ty se s jinym jak N280 nedelaly, ostatni tam prave maji obe varianty viz ta tabulka...

Asi tedy pujdu do 1008HA, harddisk je klasicka 2.5" nebo 1.8"? Tak to by se dal i 1TB ne? :-)) Pokud se to sasi podari rozebrat.

_________________
Eee PC 1101HA | Atom Z520 | 11.6" Max. 1366x768 | 2GB RAM | 6-čl. baterie 48Wh | WIN 7 Home Premium | 250GB HDD 5400ot. Sgt | WLAN AzureWave s Atheros CPU | Bluetooth 2.1 Broadcom
Benchmark z Win7: http://forum.mujeee.cz/post9077.html#p9077


sob 12.9.2009, 2:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu