Re: Eee 1005/1001-mají opravdu skrytý oddíl se zálohou systému?
Jasně, myslel jsem to tak že když má odddíl na "250GB" disku velikost 232GB takže tam už žádný skrytý oddíl dostatečné velikosti na zálohu nemůže být anžto se se tam už nic jiného nevejde. Tož tak.
Jinak jak se zdá instalační DVD mám ačkoli tištěný manuál tvrdí opak! A já uvěřil jemu místo vlastním očím a udělal ze sebe pitomce!!! Ono jedno DVD v krabici bylo, ostatně to byla první věc co jsem v krabici hledal, dokonce popsané logem Microsoftu a nápisem Windows 7 starter, říkám si bezva mám instalační DVD. Pak otevřu přiložený manuál a na první straně tučným písmem že instalační DVD přiloženo není! Tak co to teda držím v ruce? Strčím to do počítače koukám - hromádka softu a ovladačů, otevřu filelist tam seznam souborů s popisem, nic jako záloha či image... říkám si, sakra, ono to není instalační DVD??? Jen nějaké podpůrné? Navzdory nadpisu?
Dneska mě napadlo stáhnout manuál ze stránek Asusu, a co nečtu - instalační DVD je prý priloženo a přibyl článek o jeho použití. Vrazil jsem DVD do počítače znovu, říkám si aby to bylo instalační, musí tam být něco čeho jsem si na první pohled nevšiml. Koukám do složek, najdu jeden soubor s příponou wim co nebyl ve filelistu. A kořeni je další nezaznamenaný wim mající přes dva gigabajty! Dotaz vyhledávači, wim - je instalační image! Heureka - mám instalační DVD!
No, doufám že se čtenář aspoň pobaví...
Mimochodem, položku Boot Booster v biosu nemám ačkoli i v tom novém staženém manuálu je přímo obrázek z biosu kde je.
Dík, mějte se.