|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
lucie
|
ceska televize ivysilani
jde vam na vasem eee koukat na ivysilani na ceskatelevize.cz? je potreba si neco doinstalovat? co? jak se to udela? moc diky za rady Lucie
|
sob 22.11.2008, 22:09 |
|
|
UrsusLuin
|
Re: ceska televize ivysilani
iVysílání České televize by mélo fungovat bez problému s jakýmkoliv webovým prohlížečem a nainstalovaným windows media playerem. Obojí pod WinXP určitě nebude problém. Je tam myslím, i možnost QuickTimu.
|
sob 22.11.2008, 23:13 |
|
|
lucie
|
ale ja na tom mym mrneti winxp nemam ani mit nechci - a myslim, ze zdaleka nejsem sama... kdybych je mela, uprimne, tak se asi neptam.. lucie
|
ned 23.11.2008, 11:21 |
|
|
S474N
|
lucie: v tom pripade si to bud mela primo smerovat do tematu Linux, pripadne na to rovnou upozornit ramci tveho prvniho prispevku
_________________ -=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ
|
ned 23.11.2008, 11:25 |
|
|
UrsusLuin
|
Pak normálně zvolíš, na co chceš koukat, a pak pod oknem s tv vybereš jako možnost přehrávání RealPlayer, který je k dispozici v distribuci i pro Linux například .
|
ned 23.11.2008, 13:01 |
|
|
VldySek
|
4Lucie: Slibuji, že se na to doma podívám, a večer to sem "písnu". Jinak se nenechte odradit, vše co běhá pod WinXP/Vista, má zpravidla svého "klona nebo náhradníka" i v linuxu. Já neprovozuji na éééčku Xandros, ale protože je to postaveno na Debianu (podobně jako Ubuntu), tak to má někde schováno Správce balíčků Synaptic. V něm si nainstalujete téměř cokoliv. Stačí zadat do políčka hledat co hledáte, vybrat, zvolit nainstalovat, a hotovo... Zkuste se podívat například na , kde jsou myslím šikovné návody. Znovu opakuji: Máte-li Xandros, najděte/spusťte si Synaptic.
_________________ Jsem kdo jsem.
|
čtv 27.11.2008, 13:41 |
|
|
VldySek
|
4lucie:...vyzkoušel jsem to... Do systému přidejte přehrávač VLC spolu s pluginy pro Firefox (rychlejší je použít asi příkazovou řádku, takže to co se píše u "command line"), a pak už mi to funguje přímo v prohlížeči Firefox... Hodně štěstí.
_________________ Jsem kdo jsem.
|
čtv 27.11.2008, 18:18 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|