Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 BackTrack 3 :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 25.11.2017, 2:20



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 BackTrack 3 
Autor Zpráva

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 25
Příspěvek Re: BackTrack 3
milos... uloz si to napr na plochu... prihod tomu prava cez konzolu: chmod +x wife.sh
potom chod do adresara HOME a vytvor adresar s nazvom "tim" ... potom chod na plochu a spusti skript "sudo wife.sh" (mozno staci ./wife.sh)

a potom s tym uz pracujes..

len nejak som sa zasekol v 4tom option takze musim este postudovat co kam mam presne napisat..

_________________
ASUS EEE 701 4G Black + Kingston 2GB 667mhz + Apacer 16GB class6 + Ubuntu EEE 8.04


ned 04.5.2008, 16:59
Profil ICQ

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: BRNO
Příspěvek Re: BackTrack 3
Garcia ... Díky za radu. Nabídka scriptu wife.sh je již funkční. *36*

_________________
_________________
MiP


pon 05.5.2008, 10:03
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: BRNO
Příspěvek Re: BackTrack 3
??? ... Ještě jedna prosba - BT3 mám na SD kartě a z ní ho natahuji. Když provedu doporučené a systém znovu natáhnu, tak na Desktopu již nemám stáhnutý script, v Home vytvořený adresář a prázdnou paměť příkazů na konzoli (prostě všechno je pryč).
Je to normální, nebo něco dělám špatně? *44*

_________________
_________________
MiP


pon 05.5.2008, 10:35
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: BackTrack 3
milos... Je to life system taky sem to řešil a odpoved sem našel zde
http://forum.airdump.net/viewtopic.php?id=308


pon 05.5.2008, 16:57
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: BRNO
Příspěvek Re: BackTrack 3
snupy ... Předem děkuji. Odpověď jsem našel, vše jsem provedl, tak jak jsem pochopil:

sudo /usr/bin/dir2lzm /mnt/live/memory/changes changes.lzm
soubor changes.lzm pomocí sudo mc nakopíroval do /boot/modules

(na changes.lzm nastavil i stejná práva podle ostatních *.lzm). Po restartu se opět vše vytratilo (changes.lzm však v modules je). Takže nevím.

_________________
_________________
MiP


Naposledy upravil milos dne stř 07.5.2008, 15:23, celkově upraveno 3



úte 06.5.2008, 15:46
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: BackTrack 3
milos... Zkus složku BT3/modules tak jsem to z toho fora pochopil ja


úte 06.5.2008, 19:36
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 40
Bydliště: BRNO
Příspěvek Re: BackTrack 3
snupy ... Ještě jednou díky. Funkční!!!!!!!!!!!!!!!!! *59* *59* *59*

Takže pro promítnutí změn v live systému je potřeba vždy provést:

a) uložit provedené změny
sudo /usr/bin/dir2lzm /mnt/live/memory/changes changes.lzm

b) původní akci
na /boot/modules/changes.lzm nastavil stejná práva podle ostatních *.lzm
changes.lzm pomocí sudo mc nakopíroval do /boot/modules

nahradit touto opravenou akcí
na /boot/modules/changes.lzm nastavit stejná práva podle ostatních *.lzm
changes.lzm pomocí sudo mc přesunul do /mnt/live/mnt/sdb1/BT3/modules

Při dalších změnách systému původní soubor changes.lzm vždy doplnit o další nový např. *1.lzm (2 a 3atd. ...všechny předchozí však nutno ponechat) a postupovat obdobně.

_________________
_________________
MiP


Naposledy upravil milos dne stř 07.5.2008, 15:42, celkově upraveno 6



stř 07.5.2008, 9:10
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: BackTrack 3
Tak panove, nasel by se nekdo, kdo to zprovoznil, ze by ten navod prelozil i pro "cestinare"? *88*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 07.5.2008, 9:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 04/2008
Příspěvky: 26
Příspěvek Re: BackTrack 3
Nechápu, proč tady řešíte nějaké hackování wifi, což drtivá většina z vás stejně nezvládne... U nás se to má tak, že já mám doma wifi AP a můžu se připojit kdykoliv, kdybych APčko ale neměl, tak se nepřipojím, pže tu nikdo wifi nemá... Nevím, je takový problém si domů pořídit za 9 stovek router s wifi? Popř. některé základovky to mají taky.

Jinak, k překladu, nejdřív jsem to chtěl přeložit, ale pak mi došlo, že je to poměrně zbytečné. Pokud by se někomu chtělo, tak www.slovniky.sms.cz a hodně štěstí


stř 07.5.2008, 18:11
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: BackTrack 3
1742: muzes me rict, co tu resis? Co si na tomhle foru vubec dokazujes? Vsude mas zasvecene komentare, EEE ani nemas a jsi chytrej jak Frekvence 1. Predstav si, ze doma mam taky wifi AP, stejne tak mam dalsi malickej wifi routrik na tzv. vyreseni "posledni mile", kdyz nekam prijedu. Stejne tak jsem si uz driv zkousel hrat s lamanim WEP, protoze me to proste zajima a bavi - jenom aktualne nemam cas resit nejaky cizi navody. Pokud ho teda nechces sam prelozit (coz evidentne nechces), tak proc tu mas takove komentare jake mas?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


stř 07.5.2008, 19:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu