|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
ASUS Czech a jejich reseni reklamace
Autor |
Zpráva |
S474N
|
 ASUS Czech a jejich reseni reklamace
_________________ -=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ
|
úte 08.4.2008, 15:28 |
|
 |
lukylukas
|
 Re: ASUS Czech a jejich reseni reklamace
Ahoj, ad reklamace asus, vyuzil sem ji celkem u 2 PC,a zkusenost je ruzna, ale subjektivne veskrze pozitivni. Poprve oprava NB okamzita, v pondeli odjel a v patek zpatky, vsechno ok. U jinyho sem reklamoval vadnej disk,vratil se mi disk stejny velikosti, ale min otacek a naprosto strasne hlucnej. Sice mi ho zadaco vymenili jeste jednou,ale i tak 2x bez NB je opruz. Jinak chvalim system odvozu a dovezeni. Ale zrovna DPD neni moje oblibena firma. Jinak k tvymu pripadu, pokud to takhle prevzali a podepsali DPD doklad, ze to prejali v poradku, je to jejich blbost. V podminkach maj ze to musi byt adekvatne zabaleny a to si troufam tvrdit ze bylo. Krabice ve ktery to vracej neni o nic lepsi nez tvoje baleni. Pokud to prejali s tim, ze to je poskozeny, tak se predpoklada ze od tebe to odeslo neposkozeny pokud na prebiracim protokolu nenapsal prepravce poznamku ze to od tebe prejal poskozeny. Ale chapu, pokud chtej 350 tak se clovek radci nehada a at uz to ma zpatky a funkcni. ale zamrzi to a zkazi image podle me jinak docela solidni firmy. Lukas
|
čtv 26.6.2008, 17:05 |
|
 |
S474N
|
 Re: ASUS Czech a jejich reseni reklamace
lukylukas: no hlavne nejde o me, ale jak jsem zminoval vyse, resil to s nimi kamarad.
_________________ -=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ
|
čtv 26.6.2008, 17:20 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|