ASUS 1101HA Pink a úpravy
Dobrý den,
prosím Vás, má někdo zkušenosti s ASUS EEE 1101HA?
Přítelkyně jej má, ale bohužel jí úplně odešla baterka, takže by chtěla novou, máte zkušenosti s nějakou značkou? Cena by měla být do 1700,-

A teď druhá věc, výměna RAM. Na internetu jsem se dočetl o programu (technologii) Super Hybrid Engine a pochopil jsem, že v BIOSu lze nastavit o kolik procent bude proveden "boost", jenže tahle blbina funguje jen s orginální pamětí, ale 1GB je málo.
Teďka tam má WinXP, ale rád bych jí tam dal Win7 a na ty je 1GB opravdu málo. Takže bych Vás chtěl poprosit o radu, jakou RAM tam dát?
Jaké časování je ideální? Řekl bych, že 800 by bylo fajn, ale mám strach aby neběžela jen na 667...
A poslední věc je, jak můžu provést Upgrade BIOSu? Bohužel s tím nemám zkušenosti, tak mě zajímá jak na to? Předpokládám, že to budu muset asi dělat z flasky, nebo podobně... Nebo se pletu a existuje nějaká utilita od Asusu? A pokud existuje utilitka, tak měl bych ji spouštět z nově nainstalovaného systému, nebo stačí ze systému, který je nějakou dobu používaný, případně spouštět ji ze "stavu nouze"?
A drobnost na závěr, grafika... Intel GMA 500, dost bída... Lze jí nějak pomoci aby aspon youtube se neškubal na fullscreen?