Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 2GB paměť v eee901 - ano či ne? :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 27.6.2017, 9:14



Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 
 2GB paměť v eee901 - ano či ne? 
Autor Zpráva

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek 2GB paměť v eee901 - ano či ne?
Uvažuji o výměně paměti na 2GB. Mám eee901 s 1GB. Má někdo zkušenosti s výměnou? Resp. s tím jestli je to na výkonu eee znát? Abych zbytečně nevyhazoval peníze *2633*


sob 06.3.2010, 20:09
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: 2GB paměť v eee901 - ano či ne?
A cist stavajici temata mas problem?

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


sob 06.3.2010, 20:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 08/2008
Příspěvky: 43
Příspěvek Re: 2GB paměť v eee901 - ano či ne?
Četl jsem, ale jednoznačnou odpověď jsem nenašel. Použil jsem funkci hledat, viš?


sob 06.3.2010, 20:54
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: 2GB paměť v eee901 - ano či ne?
wiktor: to jsi zjevne spatne hledal, nehlede na fakt, ze neni problem "otevrit" stare tema a navazat, nez zakladat jak smyslu zbaveny nove tema.

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


sob 06.3.2010, 21:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 10/2008
Příspěvky: 700
Příspěvek Re: 2GB paměť v eee901 - ano či ne?
Jednoznačných odpovědí na Tvůj dotaz je na tomto foru hromada.

_________________
Acer Aspire One D150.Atom N280 1,66GHz,2GB RAM-Kingston HyperX,160GB HDD.Eee 901,SSD 32 GB Runcore,2 GB RAM-Kingston HyperX.Archos 5 Internet Tablet.


ned 07.3.2010, 10:24
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: 2GB paměť v eee901 - ano či ne?
Z důvodu duplicity uzamčeno.

:arrow: upgrade-ram-t6.html
:arrow: kingston-hyperx-t1004.html
:arrow: zvyseni-vykonu-eee-a-vydrz-baterie-t1205.html
:arrow: nove-pameti-pro-nase-prcky-t868.html


ned 07.3.2010, 12:20
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu