Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10% :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 18.1.2017, 20:05



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10% 
Autor Zpráva

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10%
Diky moc :-)


čtv 15.5.2008, 16:23
Profil

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10%
Pripadam i uz fakt jako blbec, ale stahnul jsem to v raru, pretahnul celou slozku battery a spustil, normalne mi to nabehlo ukazuje mi to dole na systemove liste. vse ok. ale mam ti italsky, a netusim jak tam dat anglictinu, jde spustit nastaveni bo tak neco?


čtv 15.5.2008, 16:37
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10%
no-future: proboha chlape a co jsme asi resili na predchozi strance? *4252*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


čtv 15.5.2008, 18:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2008
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10%
Mno konkretni odpovedi jsem ale nenalezl, itlstina by ani tak nevadila, ale nejde tam ani nastavit aby to nabehlo po startu windows...nechapu :(


čtv 15.5.2008, 22:42
Profil

Registrován: 03/2008
Příspěvky: 14
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10%
Tak to zkus dát normálně do StartUpu?!

_________________
S černym éčkem je svět hned barevnější:-)


pát 16.5.2008, 10:14
Profil ICQ
Uživatelský avatar

Registrován: 02/2008
Příspěvky: 921
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Zobrazovani stavu baterie ve skocich po 10%
no-future: chlape, ty si tu z nas delas dobry den, ne? Kdyz jsme tu italstinu nevyresili, tak je pochopitelne, ze si nemohl najit odpovedi *71*

_________________
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."

Dell XPS Studio 13, HP Mini 5103, Apple iPad 16GB CZ


pát 16.5.2008, 12:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 cron


Powered by phpBB © phpBB Group, designed by V. Trushkin, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: Bazar nevyužitých slevových kupónů a voucherů, Sluchátka MePaBlu