Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /DISK2/WWW/mujeee.cz/f/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
zničený displej u 701 - prodám nebo koupím... :: Zobrazit téma MujEEE.cz - uživatelské fórum
Něco jsem si přivřel do svého šmudlíka a zničil displej - zobrazuje jen flekance. Ale jinak funguje - s externím monitorem. Takže bych buďto potřeboval - koupit funkční displej (poradíte, jak ho namontovat?) - anebo prodat zánovní eee 701 (Linux) s rozbitým displejem (veškeré původní příslušenství + vyzkoušená SDHC 8GB
Anebo mi aspoň držte palce
ned 25.1.2009, 23:39
vaceklukas
Re: zničený displej u 701 - prodám nebo koupím...
Mě se stalo to samé z mojí 901, po kontaktu značkové prodejny z otázkou: kolik by stála oprava? Se mi protočily panenky a koupil sem si za 2000 nový display z e-bay. Jako naprostý laik sem ho opatrně rodělal a namontoval. Vše fungovalo. Na youtube je plno videí jak EEEčka rozebrat. Stačí pohledat. Není to nic těžkého.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru